2777
2789
عنوان

ساک حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 28 پست
زشته این تاپیکارو میزنید

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی خیال عزیزم 

مهم اون قلب کوچولوشه که تشکیل شده خداروشکر 😍🤗😘

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   
زشته این تاپیکارو میزنید

وا شما مشکل دارید بنده خدا چی گف  اگر اطلاعات نداری برو اینترنت بزن تو بارداری بچه تو شکم مادر داخل محوطه ایی هس به اسم ساک که ساک حاملگی میگن 

خدا شفات بده ای برق رفتنا به مغزت فشار اومده 

وا شما مشکل دارید بنده خدا چی گف  اگر اطلاعات نداری برو اینترنت بزن تو بارداری بچه تو شکم مادر ...

وای خدا نکشت اره بخدا منم تعجب کردم😂😂😂 ساک حاملگی نمیدونه چیع

خدایا تو بهترینی  مرسی  ک هستی ❤
زشته این تاپیکارو میزنید

اطلاعات نداشتن و نظر دادن زشت تره هااا خیلی هم زشته 

☺️🤲🏼🙏🏼 خدايا كمك كن تا شور و ذوق يه چيزى رو داريم برسيم بهش نذار آرزوهامون از دهن بيوفته❤️
شرمنده من فقط عنوان رو خوندم توضیحاتشو نخوندم

اخه ساک حاملگی هم درسته شما برداشتت خیلی غلطه ساک حاملگی همون چیزیه که نطفه توش تشکیل میشه و تبدیل میشه به جنین 

☺️🤲🏼🙏🏼 خدايا كمك كن تا شور و ذوق يه چيزى رو داريم برسيم بهش نذار آرزوهامون از دهن بيوفته❤️
اخه ساک حاملگی هم درسته شما برداشتت خیلی غلطه ساک حاملگی همون چیزیه که نطفه توش تشکیل میشه و تبدیل م ...

میدونم گلم یه لحظه ذهنم منحرف شد وگرنا خودم یه پسر ۴ ساله دارم امان از دست مردا تاثیر میزارن رو ادم

مربی بوکس، عاشق پسرم، پروردگار اشپزی ،عاشق همسر عزیزتر از جان،
😂😂😂

خیلی عذر میخوام اخه من تو حاملگیم اصلان رابطه برقرار نکردم باهاش فقط اینکار رو انجام دادم یه لحظه فکر کردم ایشونم منظورش همینه یذره عجله کردم البته اکثرن فکر کردن من از قصد اون پیام رو دادم در صورتی که سوء تفاهم بود

مربی بوکس، عاشق پسرم، پروردگار اشپزی ،عاشق همسر عزیزتر از جان،