2777
2789

مادر دوستم که در پختن غذا هر لحظه دستشو میسوزه😭😭😭

خدایا چنان کن سرانجام کارتوخشنودباشی ومارستگار

مادربزرگ زن داداشم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکیرو میشناختم حتی علقای دم خونشو میشست

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خالم😑خیلی پولداره هر هفته یا کمتر از یه هفته کارگر میاره خونشون خودشم دوش به دوشش کار میکنه چون خونش خیلی بزرگ و رویاییه عین قصر 🤕خدایا به همه بنده هات پول و خونه بزرگ و ماشین لوکس بده☹️

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐

همسایه ما که اول صبا حیاط و دم درم با تاید و فرچه می‌شوره یعنی دیگه آسفالت به التماس میفته که ولم کن بعد هر کی می‌ره خونش اون جایی که نشسته رو ده بار دستمال می‌کشه و جارو برقی و... 

البته وسواس بیمارن و واقعا باید براشون دعا کنیم

میشه یه صلوات مهمونم کنی ❤️

یه نفر  که مادرش اینا از شهرستان میان ویلاشون ،تو پارکینگ چادر میزنه براشون میشینن و میخوابن 😂

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

دخترخاله بابام

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
همسایه ما که اول صبا حیاط و دم درم با تاید و فرچه می‌شوره یعنی دیگه آسفالت به التماس میفته که ولم کن ...

درسته باید مشاوره شن😔😔

خدایا چنان کن سرانجام کارتوخشنودباشی ومارستگار