2777
2789

ولی توجه کنید خدایی مردمان هم رعایت نمیکنن 

چن وقت پبش من تو خیابون بودم پلیس و امبولانس داشتن تو خیابون ها هعی میگشتن و تذکر میدادن ک از دورهمی و عزا و عروسی نگیرید و از ماسک استفاده کنید بها نمیدن مردم 

من دوستم کادردرمان چابهار میگف ب همراه های مریض میگیم چرا ماسک نمیزنید میگف بیمارستان رایگان بهشون میده ک تو محیط بیمارستان از گان و ماسک استفاده کنید همش میگن ولمون کنید اصلا استفاده نمیکنن

و یا اینکه من خودم بین مردم کنارک پخش کردم یه مقدار ماسک و دستکشی اصلا نمیگرفتن بچه هاشونم میگرفتن و پرت میکردن اینورواونور 

یجاهایی فرهنگ اون جامعه و رعایت بهداشت هم مهمه فقط مسئولین نیستن باید مردم بخوان ک بشه 

دوستم میگف هرچی میگیم بیاید واکسن بزنید استقبال خیلی زیادی نمیشه باید اصرار کنیم و گاها مداوم بگیم ک بیان 

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیستانی ها بعضیا بلع شیعه ان وسنی هم زیادهست بازم

اهان 

شما الان مثلا شیعه هستید یا سنی؟🌹

من مردم اطرافم بیشترشون سنی هستن🌹

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
نچ

بعید میدونم ، باید تالابش اب داشته باشه ، ولی بزودی بازم  خشک میشه

امیدورام این دریاچه احیا بشه چون با وجودش بخش مهمی از مشکلات مردم اونجا حل میشه

درخواست دوستی قبول نمیکنم
ولی توجه کنید خدایی مردمان هم رعایت نمیکنن  چن وقت پبش من تو خیابون بودم پلیس و امبولانس داشتن ...

بله اینو قبول دارم ولی ب علت بیسوادی ک بعضیاشون دارن اینکارارومیکنن..همچین واکسنی ام نیس ک استفاده کنن

بله اینو قبول دارم ولی ب علت بیسوادی ک بعضیاشون دارن اینکارارومیکنن..همچین واکسنی ام نیس ک استفاده ک ...

دوست من مبگف چرا واکسن داریم استفبال نمیشه میگف حالا کم کم مردم دارن میان 

بله متاسفانه سواد و فرهنگ هم دخیله

دوست من مبگف چرا واکسن داریم استفبال نمیشه میگف حالا کم کم مردم دارن میان  بله متاسفانه سواد و ...

اره عزیزم..بچه های اونا ن سواد دارن ن پول ن شناسنامه ن سقف درستی بالاسرشون براهمینه اونجور رفتارمیکنن..حالاان شالله ک وضشون بهترشه ورعایت کنن