سلام دوستای گلم من والیبال بودم اومدم سرویس بزنم خیلی بلند پریدم داشتم میومدم جلوی خط اومدم کنترل کنم افتادم رو پام الان عکسشو میزارم خیلی ورم کرده پام ضرب دیده
میشه اگه تحربه دارین راهنمایی کنید
به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم
وقتی می مانی و می بخشی فکر میکنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم
وقتی می مانی و می بخشی فکر میکنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
چون اگر به مرور زمان خود به خود خوب بشه و درمان نشه
اسیب پذیر میشه و مدام اذیتت میکنه
کاش میشد به گذشته برگشت به گذشته هایی که هنوز درآن سرشارم ازعشق، طراوت وشادابی و... خدایا یا گذشته را ازیادم ببر یا دوباره سرشار از عشقم کن میدانم که میتوانی