2777
2789
عنوان

چشام چهارتا شدن

254 بازدید | 9 پست

من امروز اومدم بعد از سه سال سایت. تاریخ اون کاربریم مال خرداد96 بود. که ایمیلم رو از دست داده بودم و پرید. امروز ثبت نام کردم. ولی تاربخ عضویتم این شده. 

چجوری واقعا؟ 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی اون تایم با ایمیلت ثبت نام کردی الان دیگ فقط شماره زدی

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد
دوتاشو بده من

🤣🤣🤣🤣  ببرشون. مال خودت. قابلتو ندارن 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
چشماتو میگم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نه نه شرمنده. بخدا چهار پنج تا دیگه هم نیاز دارم. 🥴 داشتی برام بفرس

😂😂😂خوش به حالت احتمالا قبلا با این سیمکارت عضو شده بودی یادت رفته بوده

اصلا هنگ کردم. با یه دردسری عضو شدم. 

رفتم دنبال سیم کارت قدیمی همراه اولم. از تو کشو. گشتم پیداش کردم ـ زدم تو موبایلم. 

اخه با خط قبلیم قبلا عضو شدم.  دیگه نمیشد بیام.  و خط دیگه ای هم نداشتم.  

نمیدونم چطور شده واقعا.   

تازه خوشحال بودم که تاریخ عضویتم رند شده. میشه 14. 1400.4.