2777
2789
عنوان

بالای دندونم سفت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2930 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون قسمت انتهاست ولی دیده نمیشه بنظرتون عفونت با یه برش کوچیک خارج میشه

ببین بسته به دلیل عفونت طرح درمانش متفاوته بدون عکس و معاینه هیچی نمیتونم بگم ولی میتونه بخاطر ریشه ی این دندانت که کجه و خارج از موقعیتش قرار داره تداخلی ایجاد کرده باشه یا اینکه آبسه ای اطراف ریشه ی دندانت ایجاد شده که باید عصب کشی بشه یا نه اصلا کلا مراحل ابتدایی یه اتفاق متوجه لثه است و باید درناژ و تخلیه انجام بدن. حتما زودتر مراجعه کن چون تا دلیلش مشخص نشه با معاینه و گرافی نه میتونی دارو استفاده کنی و نه اینکه بترسی از جراحی ای که ممکنه اصلا نیاز نباشه و بیخودی ازش ترسیدی

خانم آقای دکتر
ببین بسته به دلیل عفونت طرح درمانش متفاوته بدون عکس و معاینه هیچی نمیتونم بگم ولی میتونه بخاطر ریشه ...

قبلا پرشده ممکنه الآن به عصب رسیده باشه بعد این درناژ وتخلیه چطوریه من خودم فکر میکنم شاید به عصب رسیده

قبلا پرشده ممکنه الآن به عصب رسیده باشه بعد این درناژ وتخلیه چطوریه من خودم فکر میکنم شاید به عصب رس ...

اگه قبلا پر شده بله احتمال زیاد بازم اطراف پر شدگی پوسیدگی مجدد رخ داده و متعاقب اون عفونت ریشه. حالا بسته به تشخیص دندانپزشکتون و موقعیت دندان توی فکتون تصمیم میگیرن که باید عصب کشی بشه یا ترمیم مجدد یا کشیدن و ...

خانم آقای دکتر
اگه قبلا پر شده بله احتمال زیاد بازم اطراف پر شدگی پوسیدگی مجدد رخ داده و متعاقب اون عفونت ریشه. حال ...

امیدوارم که ترمیم مجدد باشه اگه خدایی نکرده دندونمو ازدست بدم میتونم ایمپلنت کنم

امیدوارم که ترمیم مجدد باشه اگه خدایی نکرده دندونمو ازدست بدم میتونم ایمپلنت کنم

بله میتونی ولی با عکس نصفه نیمه ای که دیدم فک میکنم قوس دندانیت باید از قوس فکیت بزرگتر باشه واسه همین نیاز ب ارتودنسی هم درین بین هست.

حتما یه عکس پانورامیک یا کل دهانی باید بگیری و یه پری اپیکال از این دندون تا شرایطش مشخص بشه . البته قطعا بخش تشخیص کلینیک یا مطبی ک برید اینکارو انجام میدن.

خانم آقای دکتر
بله میتونی ولی با عکس نصفه نیمه ای که دیدم فک میکنم قوس دندانیت باید از قوس فکیت بزرگتر باشه واسه هم ...

باشه حتما میرم ممنونم وقت گذاشتی عزیز ببینم چی میشه توکل به خدا