2777
2789
عنوان

تنفر از خونواده😰 لطفا کمکم کنین

119 بازدید | 13 پست

چرا مامانم دو دیقه راحتم نمیزارم؟ من امسال کنکور داشتم و خودم میدونم بقدری استرس کشیدم و فشار روحی‌ای ک روم بوده افسرده شدم. ۳ سال کلا درگیر درس بودم و هیچ کمکی ب مامانم نکردم. البته اینم بگم ک مامانم اصلاااااا منو درک نکرد این چند سال و تا تونست فشار روحی منو بیشتر کرد و بهم بیشتر استرس داد. اصلا با مامانم نمیتونم حرف بزنم چون کلا یا گوش نمیده یا اگرم گوش بده مسخرم میکنن با داداشم. این چند روز بعد کنکور، درسته هنوز دغدغه هام تموم نشده ولی هر کاری مامانم بگه انجام میدم ولی تا من ی چیزی بگم مثلا ب داداشم بگم اون کار رو نکن سرویع مامانم جلو همه میگه بقدری مفت خوری کردی الان زورت میاد کاری کنی ولی بخدا من زورم نمیاد😭😭 اصلا درکم نمیکنه. خاهرمم ازدواج کرده تا میاد خونه ما سرکوفت فامیلای شوهرشو ب من میزنه از این بگذریم ک خاهرم بیاد هیچ کاری نمیکنه حتی ی بشقاب جابجا نمیکنه و زحمت من و مامانم ۱۰۰۰۰ برابر میشه چون همیشه باید همه چیز بهترین باشه.😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا پگه چند سالت که سرکوفت خانواده شوهر اونو گوش میدی بعدم ۱۰۰۰ سالتم که باشه بهش بگو الکی اینقدر پوز ...

۱۸ سالمه. مجبورم گوش بدم چون مامانمم همراهیش میکنه😭😭😭😭😭😭

با بابات حرف بزن که به مادرت بگه کارش اشتباهه

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
با مامانت تنها بدون حضور داداشت صحبت کن بهش با صداقت حرفتو بزن یا با خواهرت بگو که به مامانت بگه مشک ...

با خاهرم ک اصلا نمیشه حرف زد از غریبه برام غریبه تره. چند روز پیش با مامانمم حرف زدم اون گوش نمیده و اصلا حرفای منو نمیفهمه و کلا حرف خودشو میزنه

با خاهرم ک اصلا نمیشه حرف زد از غریبه برام غریبه تره. چند روز پیش با مامانمم حرف زدم اون گوش نمیده و ...

بشین فک کن ببین میتونی از یه راه خاص وارد شی صحبت کنی که اثرگذار باشه یا نه. اگه به نتیجه ای نرسیدی یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه ذهنتو درگیرش نکن

بشین فک کن ببین میتونی از یه راه خاص وارد شی صحبت کنی که اثرگذار باشه یا نه. اگه به نتیجه ای نرسیدی ...

متاسفانه هر موقع حرفی میزنه بدون اراده خودم تا چند ساعتی فقط گریه میکنم. بنظرت برم پیش روان‌شناس؟