من تو یه شهر غریب هستم همسرم صبح تا هفت شب سرکاره بچه هم ندارم از طرفی دوست دارم برم سرکار از طرفی چون از خانواده ها دوریم وقتی میان بهمون سر بزنن اگه شاغل باشم سخته به نظرتون چیکار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگر خانواده ات در به دیر میان یه جا مشغول شو یا کار در منزل قبول کن که بتونی مرخصی بگیری البته اگر وقت میکنی به خانه داریتم برسی
اهدای عضو =اهدای زندگی ! من کارت اهدای عضو دارم 💙 من یک دختر شادم عاشق خانوادمم من در همه شرایط شیطون و شاد و پر حرف و پر انرژی ام اآمااااا عصبی ام عاشق تئاتر باله ویلون گلف سینکرونایز رشتم ریاضیه ولی در آینده اکتور تئاتر و تیزر میشم من مطمنم عاشق مهندسی عمران دختری که عروسک بازی نکرده 😉 ملقب به ماهی خانم😁
براي جور شدن جهيزيه ام صلوات بفرستين😔 خیلی شغل عوض کردم و هیچ فروشی نداشتم🙏🏻 ممنون میشم از هنرم حمایت کنید .پیج روبیکام Artzarigoli.پیج اینستام Artzarigoli🦋💙 کارهای هنری من 🦋💙. عزیزان خرید ندارین حداقل با لایک و اشتراک گذاری ازم حمایت کنید خواهش میکنم🎈⚘ این کار وقت شما رو نمیگیره ولی تو این اوضاع اقتصادی خیلی به من کمک میشه