2777
2789
عنوان

دارم از ناراحتی نابود میشم +اسکرین

1500 بازدید | 85 پست

اول بیاید یه خلاصه ای بگم بعد عکس پیامامو میذارم

من با یه آقا پسری نشونم یعنی فامیلیم و برا یه مسائلی مثل درس من صبر کرده بود تا نامزد کنیم

من سال اول کنکور دادم و به چیزی که میخواستم نرسیدم ولی رفتم دانشگاه و درس میخوندم 

باز ازم خواست درس بخونم با اینکه من سختم بود گفت رشتت آینده نداره بیا دوباره بخون 

حالا روز قبل کنکور امسال من با اون همه تلاشی که همه میدیدن ، یه معده درد و پشت درد و تهوع گرفتم که دکترا میگفتن کروناست 

توی جلسه کنکور هم حالم بد شد و نشد تا اخر بشینم

قبل کنکورم قول داده بود تابستون عقد میکنیم. حالا که کنکورم خراب شده میگه من وضعم زیاد خوب نیست صبر کن تابستون نمیشه و من نمیتونم برسونم خرج دوتامونو

۲۳ سالشه و دبیر زیسته، پدرشم وضعش خوبه جوری که خونه و وسایلو گفته در اختیارش میذاره

نمیدونم چرا اینطور میکنه 

ببخشید طولانی شد ولی حرفایی که امروز زدمو اسکرین میذارم براتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان مشکل چیه؟ بخاطر اینکه کنکور نتونستی بدی میگه نمیتونم؟😐😳

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

تحصیلات و درامد شما براش مهمه چیشو متوجه نمی شی یا قبول کن یا رد کن ...چطور نمی دونی چرا اینطوری می کنه ...

به دوش من بگذار ای سرود صبح "ودا"‌ها🍃تمام وزن طراوت را🍃که من🍃دچار گرمی گفتارم

بذار

کاربری جذاب لنتی و پوبون سابقم  ایرانی جماعت اگه وسط اروپا هم بره خونه بگیره دو تا بطری نوشابه پر آب میکنه میذاره گوشه توالت برا وقتایی که آب قطع میشه  رفتم تو اتاق پرو و یه لباسو زیر لباس خودم پوشیدمو خیلی عادی اومدم بیرون؛ می‌خواستم از مغازه برم بیرون که یارو گفت داداش خیلی خندیدیم، حالا اون کاپشنی رو که زیر تیشرتت پوشیدی درار بذار سر جاش   آلارم موبایل مناسب برای من نیست، باید یه اپلیکیشن نصب کنم که سَرِ زمانِ تعیین شده، بهم لگد بزنه  
تحصیلات و درامد شما براش مهمه چیشو متوجه نمی شی یا قبول کن یا رد کن ...چطور نمی دونی چرا اینطوری می ...

چهار ساله عاشقانه کنارهم بودیم خیلی دارم عذاب میکشم من نمیتونم بدون اون اصلا