دوستان کسی بوده ک مشکل تنبلی تخمدان pco داشته باشه و باردار شده باشه اونم بدون هیچ مشکلی؟من فعلا نامزدم اما این بیماری رو دارم و شروع ب درمان کردم ولی خیلی میترسم نامزدمم عاشق بچس😭😭😭😭😭😭😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤
نترس روز اول پری تا ده روز مونده به پری بعدت ناشتا یه قاشق مربا خوری دوسین بخور و سعی کن شکمت را قسمت رحم و تخمدان را با روغن سیاه دانه ماساژ بدی.. شش ماه انجام بدی وضعیت تخمدان هات خیییلی بهتر میشه.. فقط اگر قسط بارداری داشتی حتما ده روز به پری قطع کن چون باعث سقط میشه.
آره مامانم و عمم خودمو خواهرمم داریم عزیزم نازایی نداره فقط اگه دیر برای درمان عوارضش اقدام کنی دیر ...
اهان من الان شیش ماهه اینطور شدم و تقریبا یکماهه ک شروع ب درمان کردم اوایل چند هفته دیرتر پری میشدم بعد ک پریودیم دوماه افتاد عقب رفتم دکتر ولی قرصامو کامل مصرف نکردم و ادامه ندادم ک باز دو ماه پ نشدم ولی الان باز رفتم و شروع کردم ب درمان و ادامشم دادم 😭