2777
2789
عنوان

نمیخوام ازدواج کنم

587 بازدید | 39 پست

سلام من ۲۲سالمه میخوام درسموبخون اصلا دوس ندارم ازدواج کنم و دراین مورد همش بامامانم دعوا میکنیم میگم اصلا تاآخرعمرم شاید ازدواج نکردم اگه یروزعاشق شدم شاید این یه انتخابه ولی مامانم میگه نه این اشتباهه چراآدم نباید ازدواج کنه وقتی میبینی یکی پسرخوبیه درآمدم داره ازدواج کن مامان بابای من چن سال پیش طلاق گرفتن بابام زیادم که نباشه در حد بخورو نمیر خرجمونو میده میگه بیاازدواج کن از این خونه برو خونه شوهرت راحت زندگیتوکن نظرشما چیه؟🙁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج خریت

اگ شرایطشو داری از مجردیت لذت ببر خانوم خودت باش 

زندگی خودتو بکن 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
با آدم ازدواج کن فقط

دیگ نیس 

اون کسی هم ک ادعای ادمی داره تو سختیا اون روش رو بدجور بهت نشون میده 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
دیگ نیس  اون کسی هم ک ادعای ادمی داره تو سختیا اون روش رو بدجور بهت نشون میده

پس بعضی از این شوهرای نی نی سایتیا چین😁😁

هرروز شش و نیم صبح همزمان با آغاز زندگی بیدار میشوم و میگویم خدایا شکرت که امروز را هم دیدم😌بعدش پس از اینکه از زنده بودنم مطمئن شدم  میگیرم تا 11 میخوابم😂
پس بعضی از این شوهرای نی نی سایتیا چین😁😁

اونا اول زندگی مشترکن همه گل و بلبل میدن

ببین زندگی مال توه اختیارش دست توه هروقت ک فکر کردی ب آمادگی لازم برا ازدواج رسیدی اقدام کن هیچوقت بخاطر فشارهای بقیه ازدواج نکن ک خودتو بدبخت میکنی

پدر مادرت انتخابای خودشونو کردن زندگیشو کردن نباید تحت فشار بذارنت برای زندگی خودت 

بهشون بگو ب آمادگی لازم برسم چشم خودم بفکرش میفتم الان من امادگیشو ندارم 

بعدشم قرار نیست ک آدم فقط ازدواج کنه

ازدواج باید خوب باشه اگه نمیتونی ازدواج خوبی کنی همون مجرد باشی بهتره 

فقط بحث دختر ازدواج بکنه ک نیست 

خیلی جنبه ها توازدواج باید رعایت بشه دقت بشه تا بشه ازش ی ازدواج درست بیرون کشید 

عجله نکن ک خودتو میندازی توآتیش 

همین امثال پدر مادرها فقط گفتن ازدواج ک عاقبت خودشونو جوونا طلاق و اینهمه جنگ و خیانتو فلان شده

اونا اول زندگی مشترکن همه گل و بلبل میدن

اره واقعا 

هرروز شش و نیم صبح همزمان با آغاز زندگی بیدار میشوم و میگویم خدایا شکرت که امروز را هم دیدم😌بعدش پس از اینکه از زنده بودنم مطمئن شدم  میگیرم تا 11 میخوابم😂

منم تصمیمم ازدواج نکردن بود، ۲۹ سالگی با همسرم آشنا شدم و تصمیمم عوض شد🌺🌺🌺

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!