2777
2789

من ۱۸ سالمه و خواهر زادم پسره ۱۳ سالشه از بچگی صمیمیت زیادی داریمو همبازی هم بودیم ولی متأسفانه الان که بزرگ شده  حرکات عجیبی داره مثلا وقتی همو بغل میکنیم ب سین ه هام دست میزنع یا رون پامو لمس میکنه این کارارو یجوری انجام میده ک مثلا اتفاقی یا دستش خورده ولی خب من متوجع میشم

واقعااا نمیدونم چیکار باید بکنم و نمیتونم ب مادرم یا خواهرم بگم

ممنون میشممم راهنمایییم کنیددد  من بشدت از کاراش اذیت میشم و نمیدونم باید چیکار کنم😑🤦🏻

بغلش نکن ...

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

معمولا پسرا توی این سن خیلی کنجکاون پسر عموی من هم ۱۳سالشه خستم کرده بعضی وقتا چیز ناجور بهم نشون میده یجورایی بیش از حد داره صمیمی میشه 

این اکانت واسه ی دو نفره🙌

منم  سن و سالامون عین  تو ولی هیچوقت خواهر زاده این کارا نکرده  و بنظرم اشتباه میکنی بغلش میکنی اصلا بهش نزدیک نشو  مثلا منو خواهر زاده محبت هامون کلامی هست ن بدنی مثلا جیزی می‌خریم باهم میخوریم بهم میدیم یا حرف می‌زنیم

دیگه ن بغلش کن ن هیچی 

حق قضاوت منو نداری دوست عزیز!🙂🌱

بااجازه استارتر 

خانوما ممنون میشم یه نگاه به امضام بندازین و حمایت کنین

چون کارهارو از دفتر پخش تولیدی میاریم واقعا مقرون به صرفه و قیمت مناسبن

میتونین کانال تلگرامی مارو چک کنین❤❤❤

تو خالشییی پنج سال ازش بزرگترییی😐برخورد خیلی جدی بکن باهاش و از این به بعد زیاد مثل قبل صمیمی نباشین دیگه دوتاتون بزرگ شدین یه حد و حدودایی باید بینتپن باشه👀 پسرا توی این سن باید خیلی مراقبشون بود کنجکاو هستن😁😑

✨رسد آدمی به جایی که بجز خدا نبیند🍃🌸بنگر که تا چه حد است این مکان آدمیت💎𝓔𝓷𝓰𝓪𝓰𝓮𝓭♥️𝓗💍

ازالان ب بعد باید رابطه بدنیتو کم کنی باش وحریم قائل بشید واسه هم

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜