2777
2789
عنوان

چیا ک این هفته ب سرم نیومده

129 بازدید | 7 پست

هفته ی پیش ک ک ریسک غربالگریم بالا بودو دکتر فرستاد برای امینو سنتز ک انقدر اعصابم رو خورد کرد ک حدو حساب نداره کارم شده ی هفته فقط خودخوری و گریه 

اینم از امروزک برام کار مهم پیش اومد مجبور شدم با ماشین بابام برم بیرون  ک موقع اومدن تو پارکینیگ شیب پارکینگ ب شدت زیاد بغلش خورد ب ستون ولی خوب خسارت  زیاد  دیداین اولین باری بود ک توی این ۷سال رانندگی برام پیش میومد تصادف کنم  خدایشم چیزی نگفت بابام وشوهرم گفت خودم میدم  درست میکنن فردا  ولی بازم واقعا ناراحت شدم   این هفته کلا بد شروع شد 😔

تعداد رای : 0
نظرسنجی
.
0
0%
.
0
0%
خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

کاش صدقه بدید 

گاهی وقتا  چیزهایی که ناراحت مون میکنه و فکر میکنیم  چقدر  بد شد که اتفاق افتادن  ؛  تماما خیر ن  و حکمتی توشون که ما ازشون بی خبریم 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه صدقه بدید  گاهی وقتا  چیزهایی که ناراحت مون میکنه و فکر میکنیم  چقدر  بد شد ...

حتما گلم ممنون یادم انداختی حتما ی صدقه میدم 🌷🌷

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
ریسکت چند به چند بود؟؟

۲۵۰عزیزم

۲۵۰عزیزم

عزیزم نگران نباش ببین هرررررررررررررر اتفاقی که بخواد بیوفته میوفته و تو اصلا نمیتونی جلوشو بگیری و اینکه هرررررر اتفاقیم میوفته کار خداس و خدا به غیر از خیر و صلاح ما نمیخواد

اینو کسی داره بهت میگه که پارسال آمینوش مثبت شد و مجبوووووور شد دخترشو سقط کنه

پس آروووووم باش 

من خودم چقدر با همسرم گریه میکردیم چقدر برامون سخت بود چقدر اضطراب داشتیم ولی خب هیچ کدوم فایده نداشت

به قول شوهرم شبای آخری که بچه تو شکمم بود میگفت بذار این چند روز از وجودش لذت ببریم

میدونم سخته 

اما عزیزم امیدتم از دست نده من ریسکم ۱به۲بود یعنی فاجعه

الان این ماه بعد از ۶ماه دوباره اقدام‌کردم و به هیچ چیزم به جز مثبت شدن بی بی چک فکر نمیکنم

برام دعا کن منم به یادتم

عزیزم نگران نباش ببین هرررررررررررررر اتفاقی که بخواد بیوفته میوفته و تو اصلا نمیتونی جلوشو بگیری و ...

عزیزدلم از خدا از ته دل میخوام کوچولوتو سالم و سلامت تو بغل بگیری هیچی بهتر از اینکه نیست ک جواب صبرو تحملت و از خدا بگیری از ته دلم دعامیکنم اینباز بدون هیچ مشکلی سالم و سلامت زایمان کنی 🌷🌷🌷🌷🌷

عزیزدلم از خدا از ته دل میخوام کوچولوتو سالم و سلامت تو بغل بگیری هیچی بهتر از اینکه نیست ک جواب صبر ...

قربونت برم عزیزم ممنون از دعای قشنگت ان شاالله جواب آمینو منفی باشه و نی نی بیاد بغلت❤️❤️❤️