2777
2789
عنوان

حال خوب امروز دلم بعد از ۶سال

387 بازدید | 26 پست

بچه ها باور نمیکنید بعد از ۶ سال زندگی  امروز به اولین آرزوم رسیدم ارزوهای کوچیک زیاد داشتم البته که بهشون رسیدم ولی این معجزه یه آرزوی بزرگ بود و تقریبا هرماه خوابشو میدیدم بخدااا 

الان زود میزارم بقیشو...دوس داشتم تو حال خوشم شریکتون کنم😍🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩😍😍😍😍😍😍

یه خوشگل ۲۳ ساله هستم😁 ۴آذر تولدمه 🥳یه دختر پیش دبستانی دارم👩‍❤️‍💋‍👩 دوماه دیگه برا بارداری اقدام میکنم اگه خدا بخواد🤰تو روستا زندگی میکنم و خونه نیمه لوکسمون رو داریم می‌سازیم🏡همسرمو خیلی دوسش دارم💞هشت ساله با هاتونم بصورت خاموش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حال خوبم آرزوست....دعاکن منم ب حاجتم برسم ک فقط بااون حال دلم خوب میشه

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...

بچه ها من ۶ساله که ازدواج کردم بعد از ازدواج شوهرم لج کرد بام و سیمکارتمو شکوند بخاطر اینکه از دوستام خوشش نمیومد و همشون شمارهاشون از دستم رف 

یه خوشگل ۲۳ ساله هستم😁 ۴آذر تولدمه 🥳یه دختر پیش دبستانی دارم👩‍❤️‍💋‍👩 دوماه دیگه برا بارداری اقدام میکنم اگه خدا بخواد🤰تو روستا زندگی میکنم و خونه نیمه لوکسمون رو داریم می‌سازیم🏡همسرمو خیلی دوسش دارم💞هشت ساله با هاتونم بصورت خاموش 

چ خوب

گلی امضات خوندم.‌ قد ۱۶۰ خیلی ۵۰ کیلو لاغر میشه ها. زشت میشی. من دکتر تغذیه بهم گفت. منم ۱۶۰ هستم. گفت زیر ۵۷ نیا.وگرنه دیگه زیبا نیستی. همه میگن چی شده؟ چرا لاغر شدی. مثل مریضا میشی.‌ نهایتا دیگه تو ۵۵ بگیر

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

امروز که خونه آقام بودم فهمیدم یکی از دوستام که مادرش مطلقه بود خونه پدرش و زن باباش تو خیابون خونه آقامه

چ خوب گلی امضات خوندم.‌ قد ۱۶۰ خیلی ۵۰ کیلو لاغر میشه ها. زشت میشی. من دکتر تغذیه بهم گفت. منم ۱۶۰ ...

من ک ۱۶۸ام۴۴کیلو ام هرکار میکنم چاق شم بی فایده

زندگی من تویی عشق مامان❤