2777
2789
عنوان

نمونه دولتی دهم لطفا کمک کنبد اونایی که قول شدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 37 پست

بیشترین چیزی که باید جواب بدی ریاضیه عزیزم

ان شاءالله قبول بشی💙

برای تیزهوشان ورودی هفتم، به پسرم گفته بودن ۱۲تا ریاضی رو درست بزن و بقیه رو یا نزن یا مطمئن باش درسته که میزنی، بقیه رو هم هرچقدر بالاتر بزنی طبیعتا بهتره.

برای دهم نمونه رو خیلی اطلاع ندارم

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمونه دولتی ؟

هوم

کاربری جذاب لنتی و پوبون سابقم  ایرانی جماعت اگه وسط اروپا هم بره خونه بگیره دو تا بطری نوشابه پر آب میکنه میذاره گوشه توالت برا وقتایی که آب قطع میشه  رفتم تو اتاق پرو و یه لباسو زیر لباس خودم پوشیدمو خیلی عادی اومدم بیرون؛ می‌خواستم از مغازه برم بیرون که یارو گفت داداش خیلی خندیدیم، حالا اون کاپشنی رو که زیر تیشرتت پوشیدی درار بذار سر جاش   آلارم موبایل مناسب برای من نیست، باید یه اپلیکیشن نصب کنم که سَرِ زمانِ تعیین شده، بهم لگد بزنه  

سلام من مث تو هستم میرم دهم این هفته هم امتحان دارم 

بچه های ما خیلی می خونن اما من عین خیالم نیست  چون که مدرسه خیلی خوب شهرمان قبول شدم که در حد تیزهوشانه 

😪😌 معدلم شده ۱۹ .۹۰

گذشته هایت را ببخش زیرا انان همچون کفش های کودکی ات نه تنها برایت کوچک هستند بلکه تو از برداشتن گام های بزرگ باز می دارند 
بیشترین چیزی که باید جواب بدی ریاضیه عزیزم ان شاءالله قبول بشی💙 برای تیزهوشان ورودی هفتم، به پسرم ...

من ۱۳ تا ریاضی درست زده بودم 

علوم ۱۵ تا 

دینی 

عربی ۱۰۰ بود

از اول بگم بعد بیا بازخواست بکن از 1399.11.28 اینکاربری دست منه وقتی خواستی بری کارگاه بازی اینو ببین دیگه زر اضافی نزن
من چن سال قبل شرکت کردم قبول شدم  خیلیا شرکت میکنن  تو این چن روز بخون و تست بزن  ...

میشه قبول شد من الان کلا روزی ۱۵۰ تا تست می زنم😓 معدلم ۱۹و۹۰ شده شانس قبولی دارم رشتم تجربی؟؟؟؟

گذشته هایت را ببخش زیرا انان همچون کفش های کودکی ات نه تنها برایت کوچک هستند بلکه تو از برداشتن گام های بزرگ باز می دارند 
کلا 120 سواله 20 تا غلط زدی بعد درومدی   معلومه مشهد حوصل درس خوندن ندارن😂😂

ببین کلا عمومی ها را خوب بزنی قبول شدی 

مطالعات و دینی چیزی نیستن که 

عربی اسونه 

ریاصی هم ۱۲ تا درست برن 

علوم ۱۵ تا 

خب حله دبگه

از اول بگم بعد بیا بازخواست بکن از 1399.11.28 اینکاربری دست منه وقتی خواستی بری کارگاه بازی اینو ببین دیگه زر اضافی نزن
ماشاالله قبول شدی ؟

اره قبول صدم ۳۱ استان فقط بزن نصفصون مشابه هم هستن