2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه رو اونایی که پوشیدم اسمه خودش بود با بچش فکر نمکنم

خب تو که بلد بودی خط بکشی روی اسم که بالای استوری بود هم خط میکشیدی

اسکولمون کردی ها ...لذت میبری سر کارمون بزاری؟

خدایا تو بساز...خودت بسازی قشنگ تره❤🤩🙃🙏
اصلا شما چرا اومدی تو تایپک😂

اومدم بگم فاز اینایی که خیلی پیگیر جاریو خواهر شوهرو اینا هستنو درک نمیکنم شایدم بخاطر اونه ک سرم تو لاک خودمه بیخیال عالمم بخدا مام جاری داریم خواهر شوهر داریم ولی کاری ب کاره همدیگه نداریم داریم عین بچه آدم زندگی میکنیم 

خب تو که بلد بودی خط بکشی روی اسم که بالای استوری بود هم خط میکشیدی اسکولمون کردی ها ...لذت میبری س ...

وقتی لازم نیس برا چی خط بکشم اگه دورغ بود خط میکیشیدم میگفتم بزار معلوم نشه دورغم ولی وقتی راسته حرفام چ دلیلی داره خط بکشم خب

اومدم بگم فاز اینایی که خیلی پیگیر جاریو خواهر شوهرو اینا هستنو درک نمیکنم شایدم بخاطر اونه ک سرم تو ...

من خیلی مظللومم بخدا اون همش پیگره منه ولی واقععا معنیشو نمیفمم چرا چیزی که برا پارساله چرا الان گذاشه

من خیلی مظللومم بخدا اون همش پیگره منه ولی واقععا معنیشو نمیفمم چرا چیزی که برا پارساله چرا الان گذا ...

میدونم درک میکنم منم اوایل جاریم میومد پیشم حرفای مسخره ای میزد حتی از روابط زناشویی خودشو شوهرش از هر دری باهام حرف میزد اما من کاملا بی توجه بهش نگا میکردم😂وقتی فهمید اینجوریم بیخیال شد الان کاری ب کار هم نداریم خیلی عادی رفتار میکنیم باهم سعی کردم فاصله حرمت بینمون حفظ شه ن بهش اجازه میدم تو کارم سرک بکشه ن منم کاری ب کارش دارم برام مهم نیس