2777
2789
عنوان

بخاطر ظرف شدن کلی حرف بارم کرد 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2070 بازدید | 99 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

والا شوهر من برم کمک نمیزاره،اگرم خونه خودم باشه کسی نیاد کمک خودش که صد در صد کمک میکنه خدایی

خوب شوهراتونو با هم عوض کنین الان واقعا جای این حرف بود 

پز_زیر_پوستی#  

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

نه بابا احترام حالیش نیس شاید برخورد بدم باهام بکنه حالا 😐😔 بد بخ تر از اون حرفام کجای کاری

قبل اینکه شوهرت حرفی بزنه برو تو آشپزخونه فقط تکیه بده به کابینت حرف بزن 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

چون همسرت نمیخاد درک کنه ک بش ربطی نداره..تا رفتید خونه ی جاری موقع کار شد بر تو آشپزخونه یه بشقاب ب ...

خیلی حرفت درس بود میدونی مشکل اینه آشپز خونشون هم کوچیکه هم اوپنه دقیقا وگرنه تا حالا خاستم در برم بی‌شعور ت جمع چشم چشم میکنه  فک میکنن برا ی کار جزئی انقد ادا میدم 

مال من داره راهی داری برا درست شدنش

شوهری که دست بزن داره اگه اول زندگی باشه و پشتت گرم باشه به خانواده که باید حسابی ازش زهر چشم بگیرن خانوادت بترسه اگه که مدتی گذشته و عادت کرده که هیچ فقط باید تا مرز ی عصبانیش نکنی بزنه بفهمی کی حمله می‌کنه کوتاه بیای تا ازسرش بیفته ولی در مورد این خانوم که پرسیدم چون گفت مثلا تو میهمانی میگه برو کمک جاری ظرف بشور میخاستم بهش بگم اگه دست بزن ندارع خب تو هم خودتو بزن به کوچه ای دیگه برو یه چرخی بزن بشین یه جای دیگه اما نرو کمک جاری