2777
2789
عنوان

امکان بارداری وجود داره؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 23 پست
من همینجوری حامله سدم

عزیزم از لحاظ علمی اصلا امکان نداره این دو باهم اتفاق بیفتن مثل این میمونه که شب و روز با هم دیده بشن....

اما یک خونریزی هست در اوایل بارداری که مربوط به لانه گزینی جفت هست و در بعضی از خانمها اتفاق میفته که گاها دیده شده اون خانم گمان کرده پریود هست در صورتی که پریودی نیست و مرتبط با بارداری هست...

البته در طول مدت، مقدار و رنگ خون، تفاوت وجود داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بخدا . من  آخرین پریودیم ۱۱ اردیبهشت بود تا ۱۸ اردیبهشت پریود بود و ۱۱ خرداد دیگه پریود نشد ...

خوبه خودت داری میگی بارداریت ۹ خرداد بوده بعد ۹ خرداد ک دیگه پریود نشدی اردیبهشت ک ماه قبل بارداریته 

عزیزم از لحاظ علمی اصلا امکان نداره این دو باهم اتفاق بیفتن مثل این میمونه که شب و روز با هم دیده بش ...

نه عزیزم من سونو تعیین لقاح انجام دادم و ۹ خرداد تاریخ لقاحم بوده یعنی دو روز مونده ب پریودی.  مهم اینه که کی تحمک آزاد بشه برای من اون روز آزاد شده . و اصلا خونریزی نداشتم کلا اخرین پریودیم ۱۱ اردیبهشت بوده و الان حامله هستم . طبق پریودی ۹ هفته و طبق سونو ۵ هفته هستم چون دقیقا ماه بعد ک قرار بوده پریود شم لقاح صورت گرفته

خوبه خودت داری میگی بارداریت ۹ خرداد بوده بعد ۹ خرداد ک دیگه پریود نشدی اردیبهشت ک ماه قبل بارداریته ...

نه عزیزم من سونو تعیین لقاح انجام دادم و ۹ خرداد تاریخ لقاحم بوده یعنی دو روز مونده ب پریودی.  مهم اینه که کی تحمک آزاد بشه برای من اون روز آزاد شده . و اصلا خونریزی نداشتم کلا اخرین پریودیم ۱۱ اردیبهشت بوده و الان حامله هستم . طبق پریودی ۹ هفته و طبق سونو ۵ هفته هستم چون دقیقا ماه بعد ک قرار بوده پریود شم لقاح صورت گرفته

نه عزیزم من سونو تعیین لقاح انجام دادم و ۹ خرداد تاریخ لقاحم بوده یعنی دو روز مونده ب پریودی.   ...

ببین عزیزم اون صحبتش این بود ک پریود شده ایا امکان داره باردار باشه یا نه که همچین چیزی ممکن نیس وقتی پریود شی ینی دیگه باردار نیستی شما هم داری اشتباه میکنی آخرین پریودت اردیبهشت ماه بود ولی توی خرداد ماه باردار شدید و دیگه خرداد پریود نشدید بعد از پریودی اگه باز اقدامی باشه اره میشه باردار شد 

نه عزیزم من سونو تعیین لقاح انجام دادم و ۹ خرداد تاریخ لقاحم بوده یعنی دو روز مونده ب پریودی.   ...

لقاح ممکن هرتاریخی باشه مهم اینه که بعد از لقاح پریود اتفاق نمیوفته ایشونم بعدش پریود شدن

لقاح ممکن هرتاریخی باشه مهم اینه که بعد از لقاح پریود اتفاق نمیوفته ایشونم بعدش پریود شدن

اها بله من متوجه نشدم ک نوشتن پریود شدن . فک کردم ک میگه ۳ روز قبل  پریود رابطه داشتن متوجه نشدم ک نوشتن پریود شدم

اهان من برداشتم یک چیز دیگه بود از حرفاتون و فکر کردم پریود هم شدین....

خب الان حرفتون رو که شفاف تر بیان کردید، بله منطبق با علم هست چرا چون مهم زمان ازادسازی تخمک هست که در اخرین دوره ی پریودی شما انقدر تاخیر داشته که به موعد پریود بعدیتون نزدیک شده.....حالا اگر شما در واقع بار دار نمیشدید و لقاحی در حقیقت صورت نمیگرفت، شما ۱۲ تا ۱۴ روز دیر تر از موعد پیش بینی شده تون پریود میشدید.

بطور طبیعی و شایع سیکل ماهانه یک خانم سالم، ۲۸ روزه است که در برخی افراد کمتر و یا بیشتر هست که باز هم تا یک هفته بیشتر یا کمتر، نرمال محسوب میشه.بطور میانگین، روز ۱۴ اُم سیکل، تخمک ازاد میشه و ۱۲ تا نهایتا ۲۴ ساعت مهلت داره تا لقاح صورت بگیره. حالا، اگر اسپرمی باشد و لقاح انجام بشه، خانم وارد دوران بارداری میشه و خونریزی ماهیانه به دلیل افزایش و کاهش برخی هورمونها، متوقف میشود اما اگر لقاحی صورت نگیره، تخمک از بین میره و حدودا دو هفته بعد پریودی شروع میشه.

و این سیکل تا دوران یائسگی یا همون ختم دوران پریودی، دایما در حال تکرار هست.