2777
2789
عنوان

بی بی چکم منفی شد پریودم شدم اما

324 بازدید | 7 پست

بچها این ماه دکتر از روز دوم سیکل بهم استروژن کونژوگه داد و از روز ۱۸ مدروکسی پروژسترون

اقدامم کردم برای اولین بار بعد سقطم

از اولین شب بعد اقدام کمردرد گرفتم تا همین الان

این ماه سه روز جلو انداختم یعنی روز۲۵ سیکل پریود شدم

من دفعه پیش که باردار شدم هم دو ماه مدام خونریزی داشتم

به همین خاطر دیروز روز۲۷سیکل بی بی زدم منفی شد

هییییچ ماهی کمردرد نداشتم چرا این ماه اینجوری شدم امروزم دلدرد دارم

یعنی دیگه امیدوار نباشم؟؟یا بازم بی بی بزنم!؟

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

پریود شدی عزیزم بی بی نیاز نیست. ان شالله ماه بعد. 

کمردرد بخاطر اقدام و دارو

من یک اکستنشن کار ابرو هستم که تار ب تار برات ابرو اکستنشن میکنم..... تهران هستم اگه وقت خواستین پیام بزارین تو تاپیکام هماهنگ میشیم باهم.... کلاس اموزشی هم ک نگم براتون از مدرک و هنرجوهام... پشتیبانی هم تا کاملا وارد بشی من در خدمتتم عزیزم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب پریود شدی بازم میخوای بیبی بزنی؟

آخه دفعه پیش که باردار شدم از هفته سوم تا دوماه خونریزی داشتم بچمم نیوفتاده بود

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
پریود شدی عزیزم بی بی نیاز نیست. ان شالله ماه بعد.  کمردرد بخاطر اقدام و دارو

واقعا یعنی زود نزدم‌دفعه پیش ۱۲روز بعد از لقاح بی بی زدم منفی بود ولی باردار بودم

واقعا یعنی زود نزدم‌دفعه پیش ۱۲روز بعد از لقاح بی بی زدم منفی بود ولی باردار بودم

دیگ وقتی پریودی عزیزم زود نیست یعنی باردار نیستی

من یک اکستنشن کار ابرو هستم که تار ب تار برات ابرو اکستنشن میکنم..... تهران هستم اگه وقت خواستین پیام بزارین تو تاپیکام هماهنگ میشیم باهم.... کلاس اموزشی هم ک نگم براتون از مدرک و هنرجوهام... پشتیبانی هم تا کاملا وارد بشی من در خدمتتم عزیزم
دیگ وقتی پریودی عزیزم زود نیست یعنی باردار نیستی

ان شاالله ماه بعد

ان شاالله ماه بعد

ان شالله ک ماه بعد مامانی