2777
2789

من سودسهامم هرسری ریختن اطلاعاتمم درسته ولی این سری ک مرحله اوله سودسهام به همه ریختن ب من نریختن

میخاسم بدونم اونایی ک سری اول براشون نریختن این سری ریختن؟؟چون شنیدم دوتاشو ی حا میریزن برااونایی ک نریختن اولی رو

پشت وپناهم خداس وقتی خالق‌کل جهان هستی خداست به غیر او امید بستن اشتباس...هرخواسته ای دارین فقط ازخودش بخاین نه از بندش...اگه باتمام ایمانت ازخودش خواستی بی شک بهش میرسی....خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت همه چی...تیکرتولد۲سالگی گل پسرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گفتن فردا میریزن

ینی اونایی ک سری اول جاموندن رو فردا میریزن؟

پشت وپناهم خداس وقتی خالق‌کل جهان هستی خداست به غیر او امید بستن اشتباس...هرخواسته ای دارین فقط ازخودش بخاین نه از بندش...اگه باتمام ایمانت ازخودش خواستی بی شک بهش میرسی....خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت همه چی...تیکرتولد۲سالگی گل پسرم
دفعه قبلی کی برات ریختن ؟؟برا من عید دادن ۱۰۰بود 

برا من همیشه میریختن ولی عید ک مرحله اول بود نریختن