2777
2789
سلام من ماه رمضون تا ساعت دو و نیم سر کارم و بعد انقدر بی رمق و خستم که تا ساعت حدود ۵ونیم دراز میکشم بعدش هم بلند میشم به افطاری درست کردن افطار رو تا بخوریم و جمع کنیم و ظرفها رو بشورم میشه نه و نیم شب و بسیار کم خوابی بهم فشار میاره چون برای سحری هم بیدار میشم و بعد سحری هنوز خوابم نبرده باید پاشم برم سر کار ... این وسط اصلا وقتی برای سحری درست کردن برام نمیمونه و دست تنها هم هستم شما راهکاری ندارید که یک کم حجم کارم کم بشه ؟ در ضمن نگید که برای سحری پا نشید و آخر شب یک چیزی بخورید چون امکان پذیر نیست
خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید
پختگی =پختنی ذره =ذله
خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه اعضای خانواده من میگن افطار سبک ولی پختگی و سحر پلو خورشت درست وحسابی !!! من واقعا پارسال ذره شدم تا ماه رمضون تموم شد
بعداز افطار که توان پیدا کردی غذا سحروافطار روز بعد رو درست کن یا میتونی فریز کنی
ڪنارم که هَستی زمان هم دستپاچه می شود عقربه ها دو تا یکی میپرند اما همین که می روی! تاوان دستپاچگی های ساعـت را هم من باید بدهم جانم را میگیرند لحظه های بی تو.😍😍😍
مامان هستی جان بعد افطار تا ظرفای رو میشورم ساعت از نه و نیم هم میگذره و من چون هم باید سحر بیدار شم و هم صب ساعت ۷ باید برم سر کار و چون بعد از سحر هم نمیتونم بلافاصله بخوابم واقعا کم خوابی بهم فشار میاره ... اگرچه بازم تا ساعت حدود ۱۱ سحر درست کردنم طول میکشه چون چاره ی دیگه ای ندارم ولی خیلی خیلی بهم فشار میاد
امیدوارم خدا توفیق روزه داری بده. من خودم متاسفانه زیاد دل و دماغ اشپزی ندارم ولی ماه رمضون با این روزهای طولانی بالاخره آدم رو مجبور میکنه. من چند تا کار می کنم : 1- اول اینکه غذا چه افطار و چه سحر معمولا برای دو وعده درست می کنم. افطاریم معمولا سبکه... کوکو سبزی یا کتلت یا خوراک لوبیا یا عدسی یا سوپ به همراه نون و پنیر و سبزی و فرنی و اینها... حتی فرنی هم چهار تا کاسه درست میکنم برای چهار افطار مثلا. بنابراین اگر بیشتر درست کنم افطار بعدی دیگه لازم نیست چیزی بپزم... فقط چای دم میکنم و پنیر و سبزی میارم. 2- با روش بالا میتونی یک روز افطار بپزی برای مثلا دو وعده، یک روز سحری بپزی برای دو وعده کمتر خسته میشی. 3- همون موقع که افطاری رو آماده میکنی میتونی خورشتت رو درست کنی. حتی قبل از خوابیدن بعد از ظهر میتونی گوشتت رو بار بذاری و بری بخوابی. مرغ هم که زود می پزه. گوشت چرخ کرده هم همینطور. اگر خورشتت آماده باشه، فقط یک برنج درست کردن میمونه که میتونی کته درست کنی و یا با پلوپز درست کنی. تازه گاهی من حال ندارم. گوشت چرخ کرده رو با پیاز و ادویه و رب تفت میدم و به همراه برنج میریزم تو پلوپز دمی ( استانبولی) درست میشه. عدس پلو یا لوبیا پلو رو هم همینطوری میتونی درست کنی که زحمت خورشت درست کردن نکشی. 4- گاهی که واقعا نا ندارم سحری درست کنم همون کتلت و کوکو رو سحر میخورم. البته خرما هم میخورم. خرما آدم رو خوب نگه میداره. دیگه اواخر ماه رمضون به پت پت میوفتم... نه حال سحری دارم و نه حال افطاری درست کردن. البته در کل ماه رمضون برای خانمهای شاغل بیخوابیش خیلی سخته...
دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من شش میرسم خونه تنها روزه میگیرم برای افطار یک چیزی مثل اش سوپ فرنی حاضر میکنم شام هم میپزم از شام برای سحری برمیدارم مثلا نود لوبیاتو بپز سبزی اشتو بپز بزار فریز بعد حاضر کردنش کاری نداره از راه میای شامتو بپز برای سحری افطار هم یکساعت قبل افطار اماده کن تو این فاصله بخواب
پسر گلم 
دوست قدیمی ممنون که وقت گذاشتی منم ۵۰ درصد شبا برای سحر گوشت چرخ کرده و رب و پیاز تف خورده رو قاطی برنج میکنم
سلام عزیزم.....اولا خدا روزه هات رو قبول کنه و برای منم دعا کن..... من چند راه کار دارم. امیدوارم به دردت بخوره..... 1-فردا که ماه رمضون نیست یکمی بیشتر تلاش کن و چند جور خورشت برای سحری درست کن و بزار تو فریزر....یک دونه بمونه برنج که اونم تو آرم پز وقتی میخوای بخوابی بریز و کته کن.........اینجوری به جای اینکه هرروز سحری بپزی چند روز یک بار درست میکنی........ 2-تو ماه رمضون هم میدونم سخته ولی وقتی داری افطار درست میکنی سحری رو هم بار بزار تا افطار بپزه ...فکر کن داری هردوشون رو برای افطار میپزی......اینجوری بعد افطار راحتی و لازم نیست سحری بپزی... 3-سوم اینکه هرجور شده با اعضای خانواده صحبت کن تا کمکت کن.........اجر و ثواب کمک کردن به شما رو براشون بگو و اینجوری با تقسیم کار وظایفت سبک تر میشه و اونا هم ثواب میبرن و قدرتون رو میدونن.........مثلا بگو گاهی وقتها برای سحری اونها بلند بشن و سفره رو حاظر کنن.... 4- اگه امکان داری ایشالله برای سال بعد ماشین ظرفشویی بخر که کارت خیلی آسون میشه و میتونی بعد سحری ظرف های سحر و افطار شب قبل رو توش بزاری و ماشین برات بشوره......کارت رو خیلی سبک میکنه...... 5-بعد افطار هم از دیدن سریال های آبکی صرف نظر کن و یا حداقل یکی ببنین و بعد برو بخواب...شبکه آی فیلم بعدا تکرار همشونو بعد ماه رمضون میزاره..... ایشالله موفق باشی و دعا هم برای من یادت نره...
من هستم و هستم و هستم ...تا که بگردد دوران....تا که رسد مژده خوش کامی ایام..  .یه صلوات واسه حاجت دلم  
عزیزم سعی کن یکم از مرخرصی های ساعتیت هم تو این ماه بیشتر استفاده کنی که کمتر اذیت بشی فردا شب هم چند نمونه خورشت بپز بذار فریزر برای چند شب گاهی هم خورشت آماد بگیر و....
اللهم صل علی محمد وآل محمد
ممنون مامان رادین جون
ماه نی جان سریال ؟ اصلا وقت نمیشه حتی ببینم بازیگراش کی ان ... ممنون از راهنماییت