سلام عزیزم.....اولا خدا روزه هات رو قبول کنه و برای منم دعا کن.....

من چند راه کار دارم. امیدوارم به دردت بخوره..... 1-فردا که ماه رمضون نیست یکمی بیشتر تلاش کن و چند جور خورشت برای سحری درست کن و بزار تو فریزر....یک دونه بمونه برنج که اونم تو آرم پز وقتی میخوای بخوابی بریز و کته کن.........اینجوری به جای اینکه هرروز سحری بپزی چند روز یک بار درست میکنی........ 2-تو ماه رمضون هم میدونم سخته ولی وقتی داری افطار درست میکنی سحری رو هم بار بزار تا افطار بپزه ...فکر کن داری هردوشون رو برای افطار میپزی......اینجوری بعد افطار راحتی و لازم نیست سحری بپزی... 3-سوم اینکه هرجور شده با اعضای خانواده صحبت کن تا کمکت کن.........اجر و ثواب کمک کردن به شما رو براشون بگو و اینجوری با تقسیم کار وظایفت سبک تر میشه و اونا هم ثواب میبرن و قدرتون رو میدونن.........مثلا بگو گاهی وقتها برای سحری اونها بلند بشن و سفره رو حاظر کنن.... 4- اگه امکان داری ایشالله برای سال بعد ماشین ظرفشویی بخر که کارت خیلی آسون میشه و میتونی بعد سحری ظرف های سحر و افطار شب قبل رو توش بزاری و ماشین برات بشوره......کارت رو خیلی سبک میکنه...... 5-بعد افطار هم از دیدن سریال های آبکی صرف نظر کن و یا حداقل یکی ببنین و بعد برو بخواب...شبکه آی فیلم بعدا تکرار همشونو بعد ماه رمضون میزاره

..... ایشالله موفق باشی و دعا هم برای من یادت نره...