2777
2789
عنوان

از کدوم دسته اید؟بیاد نظر بدید

150 بازدید | 15 پست

میخام بدونم چقد دوست دارید خودتون کار کنید حتی اگه شوهرتون پولدارو دست و دلباز باشه

تعداد رای : 36
نظرسنجی
دلتون میخاد شوهر پولدار داشته باشید و خودتون کار نکنید
9
25%
دلتون میخاد شوهرتون پولدارم باشه خودتون کار کنید
20
55%
الانم شوهر پولدار دارید و کار میکنید
2
5%
هم کار خونه هم بیرون زنو داغون میکنه
5
13%
بنده با خوش اخلاقی به مقام روزه گیر شب زنده دار میرسد(پیامبر اکرم(ص))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر اکثریت عاقلن🙃

عاقل بودن ک به اینا نیست 

بعضی ها دوست ندارن شاغل باشن 

کلا این یه امری ک باید دید دوست داره یا نه 

من شخصا شوهر پولداری ندارم ولی دوستم ندارم بیرون کار کنم چون مادر و خاله هام و حتی مادرشوهرم شاغل بودن و میدیدم برا ما بجه ها سخت بود برا همین نه خودم نه همسرم کلا دوست نداریم ک من شاغل باشم

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
عاقل بودن ک به اینا نیست  بعضی ها دوست ندارن شاغل باشن  کلا این یه امری ک باید دید دوست ...

عاقل بودن به اینه که ادم به فکر ایندش باشه فقط نوک دماغشو نبینه .الان با شوهرم خوبم همه چی عالیه ده سال دیگه چه تضمینیه که بخوام از نظر مالی وابسته باشم و درنتیجه تو بقیه موارد

عاقل بودن به اینه که ادم به فکر ایندش باشه فقط نوک دماغشو نبینه .الان با شوهرم خوبم همه چی عالیه ده ...

نظر شما اینه 

ولی من این مورد رو عاقل بودن نمیدونم

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
من خودم بیرون کار نمیکنم و کارتای شوهرمم دستمه تکلیف ما چیه پس؟    

الان کارتش دستته .خدایی نکرده کارتون به جاهای باریک بکشه چی؟؟؟منم شوهرم هرچکی نقد میکنه بلافاصله نصف مبلغشو میزنه به کارت من که مبلغشو بگم اینجا خورده میشم !!!ولی دلیل به وابستگیم نمیشه.

من خودم بیرون کار نمیکنم و کارتای شوهرمم دستمه تکلیف ما چیه پس؟    

احتمالا شما جز افراد نیمه عاقلید😂