2777
2789
عنوان

غلت نزدن بچه ی ۷ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 4987 بازدید | 50 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه غلت زدن تا پایان ۸ ماهگی وقت هست  تازه خیلی از بچه ها اصلا غلت نمیزنن

سلام استاد جون خوبی عزیزم چ خبر از خودت وگل پسر ،چ میکنی ،بسللمتی غلت خورد بچه قبل ۳۷هفته نارس حساب میشه کارهاش دیر تر دخترم ۵ماهگی غلت خورد ۱۱ماهگی ۴وست وپا ۱۵ماهگی‌راه رقت ولی حرف زدنش همه چیز میگه خداروشکر ،پسرت چ کار میکنه

خدا جونم مواظب دوقلوهام باش ،دختر 💗و پسرم💙 بهت می سپارم سالم بذار بغلم ،هزار مرتبه شکرت خداجونم🤲🤲🤲
سلام استاد جون خوبی عزیزم چ خبر از خودت وگل پسر ،چ میکنی ،بسللمتی غلت خورد بچه قبل ۳۷هفته نارس حساب ...

سلام عزیزم خوبی خوشی؟ 

بدجوری درگیرم 😂😂😂

اره پسرم خیلی دیر غلت زد ولی یه دفعه تو دو ماه همه ی کاراش رو کرد طوری که تو ۱۱ ماهگی راه افتاد 

الان دیگه ۲۰ ماهگی رو تموم کرده 

تو چه خبرا؟ روبراهی؟ همه چی خوبه؟

حرف هم در حد‌کلمه است بیشتر مرد عمله از دیوار راست بالا میره😂

سلام عزیزم خوبی خوشی؟  بدجوری درگیرم 😂😂😂 اره پسرم خیلی دیر غلت زد ولی یه دفعه تو دو ماه هم ...

فدات عزیزم،خداروشکر همه چیز خوبه  ،منم مشغول  دخترم حسابی شیطونی میکنه ،به قول شما دیوار راست بالا میره ،خدا تمام نی نی هارو حفظ کنه ،هم شیرین هم سخت

خدا جونم مواظب دوقلوهام باش ،دختر 💗و پسرم💙 بهت می سپارم سالم بذار بغلم ،هزار مرتبه شکرت خداجونم🤲🤲🤲