2777
2789

سلام لطفا اگه میتونین راهنمایی کین شوهرم یه شهر دیگه کار می‌کرد نیاز هاشو با خیانت برطرف میکرده در حالی که من خونه مادرش روزگارم سیاه بود فقط به عشقش تحمل میکردم که بتونه کارشو درست کنه ولی ای دل غافل!!!!!!! 

بعد ها فهمیدم ولی به روش نیووردم ۶ سال گذشته ولی هر بار که دلمو میشکنه فکرم بهم میریزه خیلی دوسش دارم شدیدا وابستشم ولی اون از این فرصت استفاده میکنه منو بهم میریزه دیگه خیلی خسته شدم تو این چند سال زندگی خیلی از خود گذشتگی کردم با این که کار میکنم ولی هیچ پس اندازی ندارم 😥😥😥

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دوست پسرم بعد از اینکه باهم کات کردیم بعد یک ماه به مدت یک هفته با یه دختر فقط در حد چت بود بعدش برگشت افتاد به التماس که هیچکس مثل تو نمیشه و من نمیتونم به غیرتو به کس دیگه ای ابراز علاقه کنم و .....

ولی من با اینکه خیانت نبود مثل خیانت میدیدمش و نتونستم هیییجوره برگردم

تو ک دیگه شوهرته و باهاش بودی و ....

نمیدونم والا 

هنوزم میره ی شهر دیگه؟یا این ماجرا مال چندین سال پیشه؟؟

نه یک سال اونجوری بودیم کارش درست شد جابجا شدیم ولی به محض اینکه نزدیک کارش خونه گرفت متوجه خیانتش شدم 

من اینجوری کنار اومدم که تقریبا همه مردا خیانت میکنن و با خودم میگم این نبود یه نفر دیگه ببخشید باز ...

یعنی تو خارج اصلا خیانت نیست و همه ی زوجا تا آخر عمر با خوشی کنار هم پیر میشن؟!

چه رویایه قشنگی

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎
من دوست پسرم بعد از اینکه باهم کات کردیم بعد یک ماه به مدت یک هفته با یه دختر فقط در حد چت بود بعدش ...

خیلی ناراحتم از خودم بدم میاد که انقد دوسش دارم دلم میخواد دیگه کمتر واسم مهم باشه نمیدونم چیکار کنم 

نه یک سال اونجوری بودیم کارش درست شد جابجا شدیم ولی به محض اینکه نزدیک کارش خونه گرفت متوجه خیانتش ش ...

گذشته گذشته  

دوسش داری مبخای باهاش  زندگی کنی؟؟

کار قبلشو گذاشته کنار یا ن؟؟

حق قضاوت منو نداری دوست عزیز!🙂🌱