2777
2789

من تازه فهمیدم باردارم خواهرم میگه اصلا ماشین سوار نشو اینجا نرو اونجا نرو

پنجشنبه جایی دعوتم خودمون آسانسور داریم ولی اونا نه طبقه چهارم ان میگم یه باره دیگه اون میگه حق نداری بری چی کار کنم هرچی هم میگم حرف خودشو میزنه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه سه ماه اپل حتی شکم جلو نمیاد که سنگینی خس کنی و بچه هم اسیب پذیر نیست

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات

مگه مشکل خاصی باشه سابقه سقط یا لکه بینی

وگرنه همه سه ماه اول بارداری هم‌زندگی میکنن

با دکتر مشورت کن اگر مشکلی نداری چیزی نمیشه

دخترعمه من خونه اش طبقه سوم بود کل بارداری هم میرفت و میومد

ول کن خواهرتو.جو گرفته ش

میخوام ببینم راست میگه؟؟

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

وااااای چقد خوشحال شدم خداااااروشکر مبارکت عزیزکم😍😍😍😍😍😍

ممنون عزیزم

والا منم وارد ماه چهارم شدم انقدر ورجه وورجه میکنم و سر و کله شوهرم میپریم و مسخره بازی درمیاریم و شلوغ کاری میکنیم مامانم و مادرشوهرم کم موندن از دستم سکته کنن میگن بچه یه چیزیش میشه آروم بگیییییر دختررررررر😠😠😠😠😠😠😠

اگه دکترت گفته مشکلی نیست نه

هنوز دکتر نرفتم منم میگم باید دکتر بگه

میخوام ببینم راست میگه؟؟

نه بابا.وقتی مشکلی نیس چرا باید عذاب بدی خودتو؟مگر اینکه دکتر بهت بگه.وگرنه همه زندگی عادیشون و دارن.فقط خیلی نباید کار سخت و سنگین کنی بهت فشار بیاد.

تورو سننه قربونت برم!!!!