2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چطور قبول نداره چه پرویه

مرداب خائن اینطورین  حتی اگه از بغل یه هرزه بکشیش  بیرون بیاد اینطرف انکار میکنه 

از نظر من استارتر  عزیز اون همش انکار خواهد کرد حتی اگه یه مدرک معتبر هم داشته باشی این قضایا جنگ اعصاب میخواد اگه میتونی طلاق بگیر اگه نمیتونی  جرشون  بده هردوشونو  

یه کاری کن شوهرت ازت بترسه

میرَقصانَم زِندِگی را به سازِ آرِزوهایَم .
پس چطور قبول نداره چه پرویه

زن گفتم تو کی هستی که این پیاما دادی رو این خط..گفت این اقا یبار سوارم کرد دیگه ولم نکرد مبگم چه شکلی بود مشخصات هیلکل شوهرم داد بعد که داد بیداد کردم به شوهرم گفتم ..زنگ زدم باز به زنه زنه گفت نه گفتم قد بلند ونمیدونم چطوری من اشتباه یه شماره را اشتباه گرفتم

مرداب خائن اینطورین  حتی اگه از بغل یه هرزه بکشیش  بیرون بیاد اینطرف انکار میکنه  از ...

خدا لعنتشون کنه

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
اسکرین گرفتم با زنه هم حرف زدم

پ دیگه چی میگه؟؟😑

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
زن گفتم تو کی هستی که این پیاما دادی رو این خط..گفت این اقا یبار سوارم کرد دیگه ولم نکرد مبگم چه شکل ...

با زنه هماهنگ کرده حتما یا زنه فهمیده فهمیدی پیچونده

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید

[QUOTE=197529832]مرداب خائن اینطورین  حتی اگه از بغل یه هرزه بکشیش  بیرون بیاد اینطرف انکار میکنه  از

گوشی شوهرم دستم بود یهو پیام اومد فعلا پریودم صبر کن تا خوب بشم شمارم سیو بود تو گوشی شوهرم میگم اگه شماره اشتباه ست چرا سیوه ..یه حرف دیگه میزنه

[QUOTE=197529832]مرداب خائن اینطورین  حتی اگه از بغل یه هرزه بکشیش  بیرون بیاد اینطرف انکا ...

چه شوهرم عوضی داری ببخشید اعصابم خورد شد

پ دیگه چی میگه؟؟😑

چکار کنم ...میدونی دامادمون تو مخابرات شوهرم بش زنگ  زد پرینت بگیر ...اون دامادمون هم بمن زنگ زد گفت بخدا قسم هیچ چیز مشکوکی نبود ...میترسم شوهرم بش التماس کرده نزار زندگیمون خراب بشه 

چکار کنم ...میدونی دامادمون تو مخابرات شوهرم بش زنگ  زد پرینت بگیر ...اون دامادمون هم بمن زنگ ز ...

چرا خودت زنگ نزدی؟؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

مگه تا حالا موردی ازش دیدی؟؟اخه اگه چیز اینطوریم باشه یعنی شوهرت اینقدر بی احتیاطه؟؟

یکی از همکارای منم تعریف میکرد قرار بود با یکی از دوستاش برن نمیدونم کجا پیام داد بهش گفت الان پریودم نمیتونم بیام بعد اشتباهی فرستاده بودش برا یه اقا،اسمش بالای اسمی بود که میخواس بفرسته،اونم خانمش زنگ زده بود داد و قال

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ولی خب حرفای خانمه هم مشکوکه

1
5
10
15
20
25
30
35
40