2777
2789
عنوان

چیکار کنم که داداشمو دستگیر کنن؟؟

513 بازدید | 50 پست

برادرم 7 ساله اعتیاد به هروئین داره.

بابام فوت شده😔😔 بابامو البته دقمرگش کرد.

الانم هی داره از ما کارت میگیره با زورگویی.

کسیو هم نداریم. من هستم و یه داداش کوچیکتر که اون میترسه چیزی بگه. مامانمم خیلی ترسوئه و سریع کارت رو میده بهش. منم اگه چیزی بگم دعوا میکنه.

الان به نسیه کردن افتادیم چون اون همه پولارو میده مواد.

کمپ و کلینیک ترک اعتیاد هم هزار بار بردیم.

مواد هم همراش نگه نمیداره که بگیم پلیس بیاد دستگیرش کنه. میره خونه دوستش میکشه و تمام. تو جیبش نگه نمیداره.

خونه دوستشم نمیدونیم کجاست.

راه حل بدین که به چه بهانه بیان بگیرنش؟؟

خداوندا به من علم عطا فرما که بدانم و در پس آن قدرتی که به عمل برسانمش. در جمع ناحقان قرارم نده در صورتی که سخن و علمم حق باشد؛ و بصیرت افتراق این دو را ارزانی دار. و بینشی عطا فرما که اگر نمیدانم سکوت کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعقبش کن ببین کجا میره تا خونه دوسشم گیر بیاری عزیزم

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون

خیلی تنهاییم. اونم داره بهمون زور میگه کاری از دستمون بر نمیاد😪😪

خداوندا به من علم عطا فرما که بدانم و در پس آن قدرتی که به عمل برسانمش. در جمع ناحقان قرارم نده در صورتی که سخن و علمم حق باشد؛ و بصیرت افتراق این دو را ارزانی دار. و بینشی عطا فرما که اگر نمیدانم سکوت کنم
وا ادم هر چیم باشه ک داداش خودشو لو نمیده

بابای خرمدین  آدم اگه ببینه یکی باعث به خطر افتادن زندگیشه باید حذفش کنه...

تو ک بهتر بلدی اینکارارو

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..
وا ادم هر چیم باشه ک داداش خودشو لو نمیده

خب پس چیکار کنیم؟؟ بخدا به نسیه افتادیم. راهی دیگه برامون نمونده. کمپ و کلینیک هم فایده نداره. خودش نمیخواد ترک کنه

راه حل بهتری اگه سراغ دارین بگین. من از خدامه که یه راه بهتری پیدا بشه😪