2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر روز یه خرافات جدید باب میشه

مقام انسان نزد خدا از فرشته ها بالاتره اینو فک کنم توی کتاب تعلیمات دینی ابتدایی خوندیم بعد شما برای حاجت دست به دامن فرشته ها میشید؟ یه کم تفکر خواهشا

خدایا شُکرت ❤

من قبلن ب فرشته ها نامه می نوشتم بنظرم جالبه من ازش نتیجه گرفتم البته در کنار قانون جذب ولی بهشون اعتقاد دارم مثلن اگه میخای رابطه آت با یه نفر خوب بشه ب فرشته اون شخص نامه می نویسی 

چطوری؟ خودت مسیحی یا مسلمون؟ چی باید بگیم چطوری

نه مسلمونم .نامه مینویسم براش آرزو هامو مینویسم تو کاغذ .من از حضرت خضر هم حاجت گرفتم😃🙂 یکبارهم از امام زمان حاجت گرفتم یه چاهی هست تو جمکران قبلا میتونستیم نامه بنویسیم بندازیم تو اون چاه . الان دوسه ساله دیگه بستن . در کل نوشتن آرزوها خیلی تاثیرش بیشتره .امام زمان و حضرت مسیح و خضر هم که زنده هستن ارتعاشات ما رو بهتر میگیرن

گفتی که گنه کنی به دوزخ برمت،، این را به کسی گو که تو را نشناسد...💙🌊
من قبلن ب فرشته ها نامه می نوشتم بنظرم جالبه من ازش نتیجه گرفتم البته در کنار قانون جذب ولی بهشون اع ...

میتونی بگی چکار کردی و چی خواسته بودی و چند روزه نتیجه داد

خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم 
چطوری حاجت گرفتی

روی کاغذ ارزوهامو مینویسم باهاش حرف میزنم . یجوری مینویسم که انگار داره کلمه به کلمه میخونه همون موقع

گفتی که گنه کنی به دوزخ برمت،، این را به کسی گو که تو را نشناسد...💙🌊
روی کاغذ ارزوهامو مینویسم باهاش حرف میزنم . یجوری مینویسم که انگار داره کلمه به کلمه میخونه همون موق ...

بعد براکه کسی دیگه نخونه چکارش کنیم

چالش کنیم

خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم