2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم دیروز اومد خونمون دعا آورد

| مشاهده متن کامل بحث + 2105 بازدید | 70 پست
😔😔 بخدا براش متاسفم انگار تو شهر خودش سنگ نبوده اونهمه راهو پاشده اومده ...

مطمئن باش اون زبان بند برا شما بوده وگرنه چ لزومی داره در خونه تو باشه و اینک اگ بهش بگید دفه دیگ جای دیگ میذاره وحواسش جمع تر میکنه شوهرت و آبجی جونش هم دارن ماس مالی میکنن

مرتضی عزیزم
مطمئن باش اون زبان بند برا شما بوده وگرنه چ لزومی داره در خونه تو باشه و اینک اگ بهش بگید دفه دیگ جا ...

اره خودمم فهمیدم شوهرم یه کم خجالت زده شده بود اومده میگه نری پیش خونوادت بگیاا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم جادو هست چون تو قرآن اومده اما کار هر کسی نیست فقط باید از طریق جنهای کافر و شیاطین انجام ...

آفرین منم دقیقا افکار شما رو دارم ولی چیزای از این خانم به اصطلاح فامیل دیدم که میگم خدا پس عدالت و قدرت تو که از همه بالاتر چرا میزاره اینا این ها اینکارها رو کنن 

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید 
آره حرف شمام درسته دیشب پیام داده ببینین توی پاکت پول شکلات هس یا نیس انقد ترسیدم فقط گفتم خدا لعنت ...

این آدما فقط زندگی خودشونو جهنم میکنن

کسی که میره پیش دعا نویس ناخواسته اون دعاهای بد برمیگرده سمت خودش

الان ما یه دشمن داریم طرف هی تخم مرغ میاره میندازه من مطمئنم کلی پول جادو و ... میده و دعا هم گرفته 

ولی خدا رو شکر به ما آسیبی نزده و خودش داره بدبخت تر میشه

چون ما سپردیم به خدا و تمام 

بروش بیار😐    حتماا   میدونی شاید قصدش این نباشه خو  بعد تو ازش کینه به دل بگیری یا برعکس 

امشب گلرخ میمیرد! بلاخره امشب گلرخ میمیرد قبل هرچیز امضا رو بخون!۲۳سالمه و ۸۵ رویداد خاصیه تولد عزیزدلم داداش شهابم..♡ اگر بدون لایک و جواب گذاشتمتون چون من از حیوانات وحشی  اکثرا بی تفاوت میگذرم 😇🌸تشبیه خوبی بود اینجا کم نیستن همچین افرادی  🤪 مذکر ها درخواست ندید و در تایپکم شرکت نکنید و ریپلای نکنید! سوم اینکه اسمم گلرخه اگر سوالی ازتون تو تایپک پرسیدم درمورد همون میخوام بدونم  مخالف اینم که کسی به عقیده کسی توهین کنه یه دختر تیرماهی  مشهدی  اگر در تایپکام بی پروا صحبت میکنم چون کسی نیست که برای شناسایی ازش واهمه داشته باشم و مقصدم جداست  و برای همه ناشناسم.. 😊‌                  من از اندوهایم ارام میگذرم تا قدرم را بدانند گویند که هرکس رود عزیز میشود میرسد روزی که خواهم رفت  ‏متن نامه ی علی شریعتی به عشقش :عزیزِ مهربانِ بداخلاقِ صبورِ تندجوش! امید بخشِ  یأس آورِ، پرحرفِ حرف نشنو،بدترین بدِ خوب‌ترین خوبِ با وِی نتوان زیستن، بی وِی نتوان بودن! یک جورِ درهم برهمِ شلوغ پلوغِ قرو قاطی عزیزی که تورا نمی‌توانم تحمل کنمو دنیا هم بی تو تحمل ناپذیر است»متاهل و متهعد به عشق زندگیم برای رسیدن به هم دعامون کنید 😊 امیرپاشام♡
این آدما فقط زندگی خودشونو جهنم میکنن کسی که میره پیش دعا نویس ناخواسته اون دعاهای بد برمیگرده سمت ...

منم می سپرم به خود خدا 

اینو ما دیدیم معلوم نیس چن بار از این کارا کردن 

خدا خودش مواظبمون باشه

زندگیم دوس ندارم تلخ باشه بخدا بی دلیل میفتم ب جونه شوهرم حتی دلم میخواد ازش جدا شم 

هر کسیم از بیرون مارو نگا میکنه فک میکنه زندگی گل و بلبلی داریم

ی چی بگم برگاتون بریزه دعا واسه منو شوهرم گرفته بودن گذاشته بودن توی پنبه های بالشت هایی ک می‌ذاریم ...

واسه من یبار گذاشته بودن توی دمپاییم😐😐

دیدم یه نخ صندلم داره شکافته میشه نخ گرفتم کشیدم دیدم عه این دوختش فرق داره با دست دوختن.شکافتم دیدم توش دعاست

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢

آخه دعا درباره خواهر شوهر خودشه چرا باید بزاره دم در شما. من فکر میکنم شوهرت فهمیده دعا چی بوده برای اینکه دید تو نسبت به خواهرش بدتر نشه اینجوری گفته. ولی به شوهرت بگو خودش تکلیفش رو با خواهرش معین کنه که دفعه اول و آخرش باشه

آفرین منم دقیقا افکار شما رو دارم ولی چیزای از این خانم به اصطلاح فامیل دیدم که میگم خدا پس عدالت و ...

خدا عقل و اختیار داده و هر کس مسئول زندگی خودشه 

بببن جادو تو زندگی هیچ کس تاثیر نداره مگه اینکه اون شخص با اعتقاداتش اجازه بده

اونی که از جادو میترسه صد در صد جادو تو زندگیش تاثیر داره چون تلقین میکنه

اونی که اعتقاد نداره هیچیش نمیشه

شما یه نگاه بنداز اکثر کسایی که میگن جادو تاثیر گذاشته خودشون اعتقاد به واقعی بودنش دارن

واسه من یبار گذاشته بودن توی دمپاییم😐😐 دیدم یه نخ صندلم داره شکافته میشه نخ گرفتم کشیدم دیدم عه ا ...

عزیزم تو دیگه از اطرافیانی که فکر میکنی تو اینکارن دوری کن  جدا و همیشه آیت الکرسی بخون

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید 
شوهرت اینو گفته تا تو ناراحت نشی و دعوا ب پا نکنی... دعا واسه شما بوده عزیزم😐😐😐اون یکی خواهر شوه ...

اره دقیقا

شوهرم ساده س زود میاد میگه مطمعنم خواهرش گفته نگو

والا منم اعتقاد ندارم ولی وقتی دیروز همچین چیزی دیدم ترسیدم راسشو بگم بعد عقد یهویی از شوهرم متنفر ...

حتما پیگریش ‌باس انتر خانم جا اینکه خوشحال باشه زندگی داداشش خوب داره میسوزه 

منم می سپرم به خود خدا  اینو ما دیدیم معلوم نیس چن بار از این کارا کردن  خدا خودش مواظبم ...

چون این موضوع و فهمیدین تاثیر گذاشته تو روحیتون

به این فکر کنین که اگه قرار بود جادو و این چیزا واقعیت داشته باشه و هر کسی از پسش بر بیاد الا سنگ رو سنگ بند نمیشد خیلیا نابود شده بودن یا خیلیا بدون تلاش به آرزوهاشون می رسیدن

خدا مراقب همه هست نگران نباشین عزیزم