2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم دیروز اومد خونمون دعا آورد

| مشاهده متن کامل بحث + 2105 بازدید | 70 پست
ی چی بگم برگاتون بریزه دعا واسه منو شوهرم گرفته بودن گذاشته بودن توی پنبه های بالشت هایی ک می‌ذاریم ...

شما چجوری پیداش کردین 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   

حتما بهش گفتن ببر بزار زیر سنگ خونه عروستون😆

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره واقعا من اینجا میخونم وحشت میکنم یکی از فامیلهای شوهرم شنیدم اهل این کاراس اصلا باهاش رفت و آمد ...

حتما ازش دوری کن 

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید 
مطمئنی واسه بستن زبون شما نبوده من که میگم شوهرت الکی گفته واسه خواهرشوهراشه که تو ناراحت وحساس نشی

نمیدونم منم هینو فکر میکنم ب قران مظلوم تر و بی زبون تر از من و شوهرم پیدا نمیشه ولی کلا حسادت مارو میکننن

حالا جالب می دونین چیه

نصف شب پیام داده داخل پاکت پول شکلات هس یا نه؟!

از ترس داشتیم سکته میکردیم شوهرم گف کادوشو بیار بنداز راه پله صب یه فکری کنم 

جاهلیت تا کجا تو قرن ۲۱ هستیم و هنوز به این چیزا اعتقاد داریم 😐😐

عزیزم خودت میگی جاهلیت  آره خیلیا از روی نادونی و حسادت بجایی اینکه برای زندگی خودشون تلاش کنن نمیکنن واز روی حسادت سعی میکنن زندگی بقیه رو چونبه چش دیدن ندارن این. کارها رو میکنن ذات بدی که دارن ذات بدم به قرن ربطی نداره از اول بشریت تا، الان بوده منم اعتقاد نداشتم ولی یه ادم دقیقا بد ذات ت اقوام که میبینم از این کارها میکنه

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید 
جاهلیت تا کجا تو قرن ۲۱ هستیم و هنوز به این چیزا اعتقاد داریم 😐😐

والا منم اعتقاد ندارم ولی وقتی دیروز همچین چیزی دیدم ترسیدم

راسشو بگم بعد عقد یهویی از شوهرم متنفر شدم بدون دلیل ... با تنفر رفتیم زیر یه سقف ولی همیشه باهاش دعوا میکردم دعواهای عجیب غریبااااا شدید بدون دلیل.. شوهرمو میپیدم انگار غول می دیدم دلم میخواست بزنمش لهش کنم. اون موقعه ها شوهرم میگف تو رو معلوم نیس کی جادو جنبلت کرده و...

راسش خیلی حسادتمونو میکنن خیلی 

دوتامونم شاغلیم یه کم خونه زندگی درست و حسابی برا خودمون جور کردیم چش دیدن ندارن

عزیزم خودت میگی جاهلیت  آره خیلیا از روی نادونی و حسادت بجایی اینکه برای زندگی خودشون تلاش کنن ...

ببین عزیزم جادو هست چون تو قرآن اومده اما کار هر کسی نیست فقط باید از طریق جنهای کافر و شیاطین انجام بشه

من میگم وقتی خدا هست قرآن هست این همه ذکر هست چرا باید از دعا نویس و جادو بترسیم ؟

شما یه ون یکاد بذار تو خونه یا چهار قل

اول صبح بگو لا حول ولا قوه الا بالله

یا آیه الکرسی بخون

تمامه

ببین عزیزم جادو هست چون تو قرآن اومده اما کار هر کسی نیست فقط باید از طریق جنهای کافر و شیاطین انجام ...

آره حرف شمام درسته

دیشب پیام داده ببینین توی پاکت پول شکلات هس یا نیس انقد ترسیدم فقط گفتم خدا لعنتت کنه 

والا منم اعتقاد ندارم ولی وقتی دیروز همچین چیزی دیدم ترسیدم راسشو بگم بعد عقد یهویی از شوهرم متنفر ...

درست میگی عزیزم

ون یکاد بذار تو خونت یا چهار قل

وقتی میبینش ایه الکرسی بخون

کلا شبا قبل خواب صبح ها بعد بیداری یه بار بخون

خیلی تاثیر داره و چشم زخم و ... رو دور میکنه

نگران نباش خدا از تمام جادوها و دعا نویسا قوی تره

بسپار به خودش خدا خودش محافظ شما و خانوادتون میشه

والا منم اعتقاد ندارم ولی وقتی دیروز همچین چیزی دیدم ترسیدم راسشو بگم بعد عقد یهویی از شوهرم متنفر ...

سلام میشه بگی چیکار کردی بعدش خوب شدین یعنی چه جوری اثرش رو از بین بردی یه ادم بد ذات  که کلا کارش همین  تو اقوام ماست 99درصد  مطمئنم  برای ما هم گرفته میشه بگی چیکارچیکار کردی خوب شدین