2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تلوزیون ایکس ویژن دارم قبل عید خریدم راضی ام ازش...

ولی یه سامسونگ دارم اون چیز دیگس🥺

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
تلوزیون ایکس ویژن دارم قبل عید خریدم راضی ام ازش... ولی یه سامسونگ دارم اون چیز دیگس🥺

چ قیمت ؟

اره

سامسونگ و الجی ک ثابت شده اس ،یعنی اکثرا راضی هستن ازشون ..

کاربری دست ۲ نفر🌟

چ قیمت ؟ اره سامسونگ و الجی ک ثابت شده اس ،یعنی اکثرا راضی هستن ازشون ..

۵۵ اینج گرفتم حدودا یازده تومن

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
مبارک باشه 🌸کیفیت تصویرش مثل الجی هست؟

الجی نمیدونم چه جوریه...این کیفیت و همه چیزش خوبه ولی من خودم سامسونگ ۴۸ داشتم چند سال دستم بوده اونو بیشتر میخوام ... مثلا سامسونگ تند تند شبکه ها رو رد میکردم میرفت الان این مکث میکنه یه شبکه باز شه بعد میره بعدی... یا چند بار شبکه هاشو تنظیم کردم دوباره میریزه به هم در حالی که سامسونگ کلا یه بار اول تنظیمشون کردم🥺😢 اونم دیگه زدیم تو اتاق دخترم برنامه کودک میبینه فقط باهاش

😂 پ چرا اینقدر تبلیغ میکنن

به نظرم کلا ساید فقط ظاهر شیک دارن و اسم در کرده. جاش خیلی کمه . من هر کس بخواد جهیزیه بخره بهش پیشنهاد میدم یخچال دو قلو بخره.

یخچال فریزر من ال جی 30 فوت هست. از اونایی که بالاش فریزر داره . و نسبت اندازه فریزر به یخچالش کمتره. ظاهرش خوبه. اما الان میگم ای کاش دوقلو بود. وقتایی که خرید زیاد داریم تو یخچال فریزر انگار جنگ شده و همه چی نامرتب

به نظرم کلا ساید فقط ظاهر شیک دارن و اسم در کرده. جاش خیلی کمه . من هر کس بخواد جهیزیه بخره بهش پیشن ...

یخچال من دوقلو خیییییللی جا داره