امشب با شوهرم بد دعوا کردم ساعت سه اومده خونه منم نذاشتم بیاد تو با اصرار اومد سرمو کوبید به سرامیک یه گوش م بی حس ه از دخترم حرصم می گیره از من می ترسه به جای اینکه از باباش بترسه الان گوش چپم داره سوت میکشه خدا باعث و بانی شو لعنت کنه
فردا احتمالا کبود بشه اول وقت برین اگاهی شکایت کنید نامه بگیرین برا پزشک قانونی
قشنگ حالش و جا میارن که دیگه دست روی شما بلند نکنه
به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه طرف گردن م کبود شده خدایا صدای منو بشنو ببین چه ظلمی میشه در حق من
برو دکترر
ممنون میشم توی تاپیک ها ازم سوال حس شیش نکنید💋❤شبای رفتن تو شبای بی ستارست ببین که خاطراتم بی تو چه پاره پاره ست با هر نفس تو سینه بغضه تو تو گلومه با هر کی هر باشم عکس تو روبرومه آخ که چقدر تنگه دلم برای اون شبامون کاشکی که اون عشق بشینه دوباره تو دلامون چی میشه برگردی بازم روزای گذشته هوای پاییزی چرا تو عشقه ما نشسته
به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم