2777
2789
عنوان

کسی از خوردن سر به سرامیک می میره

| مشاهده متن کامل بحث + 1884 بازدید | 110 پست
بچه سه ساله ازش چه انتظاری داری واقعا .....بعد بنظرت درو رو شوهرت بستی دعوا راه انداختی ۳ نصف شب بچه ...

ساعت سه من و بچه تنها بمونیم خوبه شوهرمو راه ندادم باید بگه چرا دیر اومده دعوا هم نکردم اون منو زد دخترم همیشه از من می ترسه چون شوهرم منو ترسناک نشون میده وگرنه من کلا آدم ارومیم

چقدر زود قضاوت می‌کنی 😑

واقعااا؟اونایی که گفتن طلاق بگیر قضاوتشون چطور بود از نظرتون؟

بابای خرمدین بیاد اینجا بناله هم حق میدین بهش هرکسی چوب رفتارشو میخوره 

بعضی وقتا بجای همدردی های نابجا باید چشمای طرفو باز کرد تا رفتارای خودشم بسنجه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به خاطر دخترم نه ماه سختی کشیدم حداقل منو دوست داشته باشه نقص منو میدونستم و ازدواج کرده من می تونن ...

دخترت تو این فضای پر از تشنج داره بزرگ میشه  سه شب با دعوا و ترس بیدار شده ، بخاطر همون بچه راه درست رو انتخاب کن، نذار فردا روزی بهت بگه باید جدا میشدی

خدایا تو دلیم رو حفظ کن...🌹🌹😍😍
واقعااا؟اونایی که گفتن طلاق بگیر قضاوتشون چطور بود از نظرتون؟ بابای خرمدین بیاد اینجا بناله هم حق م ...

میشه عزیزم از تایپیک بری بیرون نمی خوام تعطیل شه منم بالای خرمدین نیستم منظورم از خفه کردن شوهر و خانواده ش بودن

واقعااا؟اونایی که گفتن طلاق بگیر قضاوتشون چطور بود از نظرتون؟ بابای خرمدین بیاد اینجا بناله هم حق م ...

تو واقعا بی ادبانه حرف زدی و میزنی و من اصلا دوست ندارم باهات حرف بزنم ببخشید