امشب با شوهرم بد دعوا کردم ساعت سه اومده خونه منم نذاشتم بیاد تو با اصرار اومد سرمو کوبید به سرامیک یه گوش م بی حس ه از دخترم حرصم می گیره از من می ترسه به جای اینکه از باباش بترسه الان گوش چپم داره سوت میکشه خدا باعث و بانی شو لعنت کنه
بچه سه ساله ازش چه انتظاری داری واقعا .....بعد بنظرت درو رو شوهرت بستی دعوا راه انداختی ۳ نصف شب بچه ...
ساعت سه من و بچه تنها بمونیم خوبه شوهرمو راه ندادم باید بگه چرا دیر اومده دعوا هم نکردم اون منو زد دخترم همیشه از من می ترسه چون شوهرم منو ترسناک نشون میده وگرنه من کلا آدم ارومیم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
به خاطر دخترم نه ماه سختی کشیدم حداقل منو دوست داشته باشه نقص منو میدونستم و ازدواج کرده من می تونن ...
دخترت تو این فضای پر از تشنج داره بزرگ میشه سه شب با دعوا و ترس بیدار شده ، بخاطر همون بچه راه درست رو انتخاب کن، نذار فردا روزی بهت بگه باید جدا میشدی