2777
2789
عنوان

کسی از خوردن سر به سرامیک می میره

| مشاهده متن کامل بحث + 1884 بازدید | 110 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا صدامو نمی شنوم خدا داغونم چرا کسی از من خوشش نمیاد چه گناهی کردم دستم نمک نداره

عزیزم خدا صدای شمارو میشنوه اما مشکل از خودتونه ی جای کار میلنگه

شاید زیادی ساده ای عزیزم سیاست نداری 

و خوبی بیش از حد به بقیه میکنی

واما درباره همسرتونم بهترین راه ادبش شکایته

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم 
آخه من با هزار بدبختی دارم تو این جهنم زندگی می کنم هر روز یکی از خانواده ش دعوا راه می اندازند دیگه ...

اگه دعواهاتون سر اوناس همینکارو کن بزار هرچیم میخواد بگه.ارامش تو مهم تره 

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
شکایت کردم ادب نمیشه مشکل من سادگی ه اینا زیادی پیچیده ن

عزیزم چیکارش کردن؟؟؟

حبس کردن؟نقدی گرفتین؟

شلاق زدن؟چیکار کردن که ادب نشده؟

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم 
اگه دعواهاتون سر اوناس همینکارو کن بزار هرچیم میخواد بگه.ارامش تو مهم تره 

دعوام سر اینا ست با هزار پول جمع کردن پرده خریدم دادم دوختن گفتم بیا نصب کن من به خاطر نابینایی یه چشمم نمی تونم گفت کی میاد مگه تو خونه ت پرده نمی خواد منظورش اینه خانواده من نمیان

دعوام سر اینا ست با هزار پول جمع کردن پرده خریدم دادم دوختن گفتم بیا نصب کن من به خاطر نابینایی یه چ ...

عزیزدلم تو که میشناسیش باهاش بحث نکن نزار کار به زد و خورد بکشه.شما خانومی کن .اگه امنیت جانی نداری هم به خاطر خودت جداشو.همین کار امشبشم خیلی وحشتناک بوده

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌