2777
2789
عنوان

تورو خداااا بیاین😭😭

598 بازدید | 42 پست

من هفته شیشم تاحالا ۳تا سقط داشتم دوتا داخل رحمی و یه خارج رحم

از علائمم میدونم خارج رحم نیس بتام روز نهم بعد پریود هزار بود و دردام رفته رفته داشت کم میشد

یهو امشب با شوهرم دعوام شد و لکه دیدم سریع رفتیم بیمارستان آمپول پروژسترون زدن لکه قط شد اولش اصن درد نداشتم الانم لکه ندارم ولی یه ساعتی میشه کمی درد تخمدان و پادرد دارم.

این ماه میخولستم پریود شدم برم شروع آی وی اف که یهو حامله شدم تولد امام رضا بود نذر کردم هرشب قرآن خوندم خوب بودم ولی دردم کم بود یهو امشب شوهرمم دلم واسش میسوزه به هیچکی نگفتیم همممه کارا رو میکنه کار بیرونشم سخته انصد مواظبم بود یهو حرفمون سد ناراحت شدم رفتم تو اتاق یه کم اسک ریختم بعد طبق عادت خودمو چک کردم دیدم لک دارم دلم واسع شوهرمم میشوزه تا گفتم بیا به دادم برس هول شد ناراحت شد انقدر این دوهفته دورم گشته که همش بش میگفتم اصلا تقصیر تو نبود ناراحت نشو آخه واقعا هم اصلا اون لحظه دردم نگرفت که بگم از عصبانیت لک دیدم خیییلی ناراحتم صبح باید برم سونو بیاین از تجربیاتتون بگین

کاش امشب بمیرم😭😭😭 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالا که هیچی نمیشه ❤️

. یه بار اومدم یه اسکناسِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂   ( چاکر همه نی نی سایتیا❤️)

ان شاالله چیزی نیست خودتو ناراحت نکن تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیافته فقط توکلت به خدا باشه روحیت رو حفظ کن

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖

ای بابا اینجور ک گفتی دل منم ک گرفت خدا خودش بزرگ اگ امام رضا بچه بت داده پس نگران نشو گاهی تو حاملگی اوایل کمی لک بینی طبیعیه نگران نشو توکلت ب خدا باشه ان شاالله فردا خبر سلامتیشو بهمون میدی یادت نره

و خدایی ک ب شدت کافیست   

ببین عزیزم تجربه من اینه که استراحت مطلق واقعا مهمه.

هر وقت لک دیدی باید استراحت کامل بکنی

بعدم شیاف میدن تا دوماه یاید استفاده کنی نمیدونم چرا دکترت حالا که میدونه سقط داشتی نداده

در ضمن دوتایی تصمیم بگیرین این مدت باهم دعوا نکنید.

یه وقتایی کوتاه بیا تا کار به دعوا نکشه

خب همو دوست دارید که داری بچه میاری دیگه. پس دعوا نکنید

ای بابا اینجور ک گفتی دل منم ک گرفت خدا خودش بزرگ اگ امام رضا بچه بت داده پس نگران نشو گاهی تو حاملگ ...

فقققط ناراحت شوهرمم نمیدونی چطور کارامو میکرد الانم فکر میکنه تقصر اونه به روی خودش نمیاره ولی خیلی ناراحته😭😭😭

ببین عزیزم تجربه من اینه که استراحت مطلق واقعا مهمه. هر وقت لک دیدی باید استراحت کامل بکنی بعدم شی ...

اصن نمیدونم من شروع کردم و مقصرم بودم ولی اون الان فکر میکنه تقصرشه و من ناراحتشم😭😭😭

آخه دردم دارم کنی لکه الان با آمپول و استراحت قطع شده ولی کمی درد دارم

ببین تاپیکتو خوندم قشنگ روزای خودم اومد جلو چشمم

استرس از همه چی بدتره و تنها چیزی که کمکت میکنه استراحت مطلقه مطلق به معنای واقعیا یعنی فقط برای استفاده از توالت فرنگی از جات بلند بشی

فردا حتما برو دکترت بهت شیاف میده نگران نباش

امیدوارم فردا بری و خبر سلامتی تو دلیتو بدی بهمون🌺

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
ببین عزیزم شایدم علت سقط هات استرس زیاده خب بسپار بخدا سعی کن استرس نداشتی باشی استرس برای بچه عینه ...

الان استرسم کمه بیشتر ناراحتم تا استرس و دردم کمه نمیدونم😭😭😭😭