سلام خانومی شرمنده دوباره تک تون کردم ولی چون خودم منتظر بودم می فهمم این خانوم چی می کشند اگه می شه حستون را راجب این دوست عزیز بگین که ایا چله افتاده یا نه کی باردارمی شم بازم شرمنده اگه مزاحم تون می شم
باید برن دها نویس ک متوجه بشن دیگ ک چله افتاده یا نه
نبابا بخدا من همه این راها را رفتم ۶ سال پیش پیش یک اشنا فامیل مثلا رفتم بهم گفت چله افتاده وفلان شد اینها ۴۰۰ تومان ازم گرفت اونم چون فامیل بودیم مثلا کمتر گرفت ولی هیییچ فایدی نداشت بعد سه سال فهمیدم اضافه وزنم مانع بارداریم بود
قبلا تنبلی تخمدان داشتم ولی رژیم گرفتم و ورزش کردم و این دفه رفتم سونو گفت همه چیت نرمال هم اندازه ر ...
اصلا ناامید نشو من 2 تا فرزند رو از دست دادم 6 ماهه و 3 ماهه ولی بازم گفتم حکمت خداست الانم باردارم اگر خودش صلاح بدونه بچمو حفظ میکنه. مطمئن باش اگر خدا صلاح بدونه یک فرزند گل بهت میده فقط صبور باش بدون کار خدا بی حکمت نیست. یکی از دوستانم یک دختر داشت که تو دو سالگی تو یک هفته پای بچه سیاه شد متوجه شدن که بچه سرطان خون داره کمتر از یکماه فوت کرد و مادرش واقعا دیوانه شد. خیلی وقتها میگم خدایا یک بچه سالم بده وگرنه بچه نده. یک بچه عاقبت بخیر . نباید بخدا اصرار کرد.