سلام ازدوستایی ک تجربه دارن خواهش میکنم کمک کنن. طبق سونوی 31 هفته و گفته ی بهداشت وتاریخ قاعدیگیم الان 37 هفته و3 روزمه اما امروز دردزیردل داشتم رفتم ازجنین نوارقلب گرفتن وگفتن طبق سونو12 هفته الان 35 هفته و6 روزی و یک سانت دهانه رحمت بازشده وکم در داری سریع برو بیمارستانی ک مراقبت ویژه نوزاد دارن چون هنوزنارسه آمپول ریه هم زدن از شهر خودمون چون امکانات نداره آمدیم یه شهردیگه میگن دهانه رحم 2 سانته و آن اس تی خوبه و دردام کمترشده فقط میخاد تکون بخوره فشارم یاد ب پایین دلم... میگن بستری شو تا وسه روزدیگه ببینیم چی میشه موندم چکارکنم
فقط حواست باشه امپول ریه تا 7روز اثر داره وگرنه دوباره باید تزریق شع
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)
خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است