2777
2789
عنوان

تجربیات من از ورم عمل بینی + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 97660 بازدید | 153 پست
عزیزم خوبی شما ورم یکطرفه داشتی بهتر شدی؟من بینبم گوشتی با پوست ضخیم داشتم ازنبم رخ قشنکه ازروبرو مع ...

سلام عزیزم چند وقته عمل کردی 

من تازه چهار ماهه عمل کردم 

ورم بینیم تازه ده روزه یکم کمتر شده 

اما هنوزم پره ها و نوک بینیم خیلی ورم داره 

نه دکتر من اهل دارو و ماساژ و اینا نیست 

میگه زمان باید بگذره تا یک سال 

همون قبل عمل هم گفت تا یک سال ورم داری 

چاره ای نیست جز صبر 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
سلام عزیزم چند وقته عمل کردی  من تازه چهار ماهه عمل کردم  ورم بینیم تازه ده روزه یکم کمت ...

ممنون شما گوشتی بودی ؟

من ۲۰روزه جراحی کردم دکترم میگه پوستت چون چرب هست وضخبم هست بینیم ک گوشتی بود ورمت رو بیشتر می‌کنه ازیکماه بهت راکوتان میدم بخوری 

بعد ورمم یک سمت خیلی بیشتر هست کل بینبم 

ورم پره ها هم زیاده 

ازبس ورم دارم و ازروبرو ورم یک سمت بیشتره نامتقارن دیده میشه ازنیم رخ قشنگه 

می‌دونم باید صبوری کنم ولی میترسم اصلا کم نشه همینجور گنده بمونه باور کنید از بینی قبلیم بزرگتر شده 

ینفر بهم گفت طاق باز که مبخابی نباید گردنت رو کج کنی اگه یکنی ورم اون سمت بیشتر میشه ب جهت مخالف بخخواب  درست بشه من دقیقا طاق باز خوابیدم ولی گوشی دستم بود یمقدار سرم کج میشد نمیدونم حالا مال اونه یانه این ورم یکطرفه 

غذا هم میخورم جویدن باعث میشه ورم پشت لبم بدتر بشه 

بعد عمل من عین بادکنک شده بود صورتم کبودی ورمم یچیز عجیبی بود 

وخدایی که بشدت کافیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون شما گوشتی بودی ؟ من ۲۰روزه جراحی کردم دکترم میگه پوستت چون چرب هست وضخبم هست بینیم ک گوشتی بو ...

نه گوشتی نبودم ولی پوست بینیم چرب بود 

خیلی زوده من کلی بینیم نسبت به اوایل جمع شد 

ولی خب هنوزم ورم داره خیلی که دیگه تا ی سال زمان میخواد 

یک سمت همیشه چون بیشتر روش کار میشه ورم بیشتری داره من اون سمتی که انحراف داشت ورمش شدید بود و بدجور نامتقارن میکرد 

و هی عادت داشتم رو اون سمت بخوابم 

در کل زمان می‌بره صبور باش 

برا منم اوایل دوبرابر قبل بود 

حتی الآنم سر بینیم آنقدر ورم داره دو برابر قبله در صورتی که دکترم نصف کرده سر بینیمو

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
نه گوشتی نبودم ولی پوست بینیم چرب بود  خیلی زوده من کلی بینیم نسبت به اوایل جمع شد  ولی ...

آخه میگن تقریبا ۸۰درصد شکل بینی بعد سه ماه مشخصه دیگه شکل نهایی بعد یکسال تا یکسال ونبم معلوم میشه 

جالب اینه من م مطب میرم باور کنید ۹۹درصد کبودی وورم ندارند شکل بینشون مشخص و خوشگله 

حتی گوشتیا 

نمی‌دونم من چرا این جوری شدم البته تقصیر جنس پوستم هست انکارروغن ریختی روش  

شما چه مدت چسب زدید ؟

وخدایی که بشدت کافیست
آخه میگن تقریبا ۸۰درصد شکل بینی بعد سه ماه مشخصه دیگه شکل نهایی بعد یکسال تا یکسال ونبم معلوم میشه&n ...

منم پوست بینیم انگار روغن ریخته روش 

عزیزم مهم نیست بدن با بدن فرق داره 

هرکس اینو گفته اشتباه گفته 

دکتر من میگه سه ماه اول بینی در رشت ترین حالت خودشه حتی زشت تر از بینی قبلی 

بعد شش ماه بار بهتر میشه 

ولی نهایی میشه یک سال 

بعد شش ماه شکل کلی همونه ولی خب باد و ورمش می‌ره نامتقارنیش می‌ره کوچیک میشه 

من خیلی بینیم جمع شد نسبت به اول 

بعدم وقتی چسب رو برداری دوباره بینیت کلی ورم می‌کنه 

من ی ماهه چسب برداشتم بینیم شد بادکنک 

چون بینی به فشار چسب عادت داشته دوباره طول می‌کشه تا ورم بخوابه

منم پوست بینیم انگار روغن ریخته روش  عزیزم مهم نیست بدن با بدن فرق داره  هرکس اینو گفته ...

ممنونم ازت بابت توضیحت دقیقا منم همین جوری شدم پس امیدوار باشم میدونید چون تومطب میبینم کسی مثل من نیست افسرده میشم خیلیا میان بازبینی گوشتی ولی ابنقد ورم ندارن بنظرت تاکی طاق باز بخابم ؟نظر دکترم ابنه فقط به صورت فشار نیاد مهم نیست مدل خوابیدن بعددوهقته 

ولی خودم حس میکنم زیاد جویدنم ورمم رو بدتر کرده 

وخدایی که بشدت کافیست
ممنونم ازت بابت توضیحت دقیقا منم همین جوری شدم پس امیدوار باشم میدونید چون تومطب میبینم کسی مثل من ن ...

من یک ماه طاق باز خوابیدم 

دکترم گفت سه هفته 

آها پس تاثیرداره حتما زیر سرت هم بلند بود؟؟یافقط طاق باز ؟

زیر سرم بلنده هنوزم 

اصلا سرم عادت کرده نمیتونم دیگه بلند نباشه خوابم نمیره

زیر سرم بلنده هنوزم  اصلا سرم عادت کرده نمیتونم دیگه بلند نباشه خوابم نمیره

من بعد یک هفته دیگه زیر سرم بلند نبود نمیتونستم بخایم حالا اردیشب دوباره زیر سرم بلند کردم نمی‌دونم امیدوارم اثر کنه بینیم چندروز پیش ابنقد قشنگ بود حتی باورم دیروز اینقدزشت شد ه بود پشیمون شدم ارعمل 

گرچه تیم رخم همش اوکی هست ازجلو معلوم نیست چی ب چیه 

موندم چرا بقیه ورم ندارن اینم شانس من بود دکترمم خوبه خوشگل درمیاره بینی گوشتیا رو 

وخدایی که بشدت کافیست
من بعد یک هفته دیگه زیر سرم بلند نبود نمیتونستم بخایم حالا اردیشب دوباره زیر سرم بلند کردم نمی‌دونم ...

عزیزم صبر میخواد بدن با بدن فرق داره دکتر منم ظریف کاره اما خب منم ورم دارم 

زیر سر بلند باشه بهتره 

حالا نه خیلی در حد متوسط 

عزیزم صبر میخواد بدن با بدن فرق داره دکتر منم ظریف کاره اما خب منم ورم دارم  زیر سر بلند باشه ...

آره می‌دونم اراول هم گفت باید صبور باشی بینیت گوشتی با بدترین جنس پوست گفتم باشه ولی خب تو ذوقم خورد انتظار داشتم یکم کوچبک بشه البته شده ها ولی باز مشکلم از تمام رخ 

دیگه چاره ای هم جز صبر نیست من ترسم ابن بود نکنه اربس خمیره کج بشه بخاطز ورم کج دیده بشع 

وخدایی که بشدت کافیست
آره می‌دونم اراول هم گفت باید صبور باشی بینیت گوشتی با بدترین جنس پوست گفتم باشه ولی خب تو ذوقم خورد ...

من هنوز صورتم و زیر چشمام ورم داره چه برسه به دماغ