2777
2789
عنوان

تجربیات من از ورم عمل بینی + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 97629 بازدید | 153 پست

عزیزم من 20 روزه عمل کردم میشه سوال منم جواب بدی

اینکه نوک بینی از کنار یکم حالت درازی داره اینم جزو ورم محسوب میشه؟

باید یه روز بشینم پای درد دل هندزفريم ببینم‌ چشه، چرا انقد به خودش میپیچه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من 20 روزه عمل کردم میشه سوال منم جواب بدی اینکه نوک بینی از کنار یکم حالت درازی داره اینم جز ...

بله اینم جزو موارد مربوط به ورم هستش و اینکه بیست روز برای قضاوت ظاهر بینی خیلی زمان کمی هستش !

سلام دوستان خوبین 

وستان من برای با  دوم عمل کردم عمل اولم عالی بود خیلی عالی چون یکم تیز بود نوکش  رفتم ترمیم الان ۸ماهه از عمل دومم میگذره نوک بینیم افتاده هس یعنی ممکنه درس بشه عمل اولم اصلا افتاده نبود😭😭😭

تصمیم دارم برم عمل سوم توروخدا راهنمایی کنین

بینیم با چسب عالیه اما بدون چسب 🤮🤮🤮

وای ینی بینی منم درست میشه 😢😭😭 دوماهه عمل کردم از قبلشم گنده تره😭😭😭

تازه دکتر بهم گفت دیگ چسب نزن بدون چسب اصلا روم نمیشه برم بیرون 😭😭😭

گوهر دل را مزن بر سنگ هر ناقابلی،صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی🌹

عزیزم من دوبار کورتون زدم ولی ورمم زیاد تغییری نکرده اولای  عملم بینیم خیلی خوب بود نوکش کوچیک و غوسش اندازه بود 

اما الان گرد شده همه میگن انگار عمل نکردی

دوس دارم برگرده مث روزای اول عملم شه😢

گوهر دل را مزن بر سنگ هر ناقابلی،صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی🌹

سلام عزیزم،منم چهارماهه که بینیمو عمل کردم ولی نوک بینیم هیچ تغییری نکرده و سفته،با فشارم تکون نمیخوره،از کجا بدونم گردیش واسه ورمه یا غضروفه و دیگه کوچیک ترنمیشه!؟

سلام عزيزم ميدونم تاپيكت مال قبله ولي من الان ديدم ممنون ميشم جواب بدين

منم خرم آباديم و پيش دكتر مرادي عمل كردم بيني منم گوشتيه الان تقريبا ١١ ماهه عمل كردم ولي راضي نيستم خيلي ورم داره مخصوصا يك طرفش و چيزي كه خيلي اذيتم ميكنه اينه كه بيني من قوز داشت الانم حس ميكنم كامل از بين نرفته و قوز داره به نظرت خوب ميشه؟ بيني شما قوز نداشت؟ ميشه در خواست د وستي بدم؟

سلام عزیزم میشه بگی کلا چقد طول کشید که ورمت بخابه منم الان سه ماهه پیش دکتر مرادی عمل کردم از قیافم متنفرم واینکه نوکش فرو رفته شده از بقل هم ناهموارره همش گریه میکنم