یه همکار دارم خیلی فضوله ،عین دوران مدرسه که از هم میپسیدیم نمرت چند شده اینم هی تو کنجکاوی کارای منه .حالا بهم پیام داده دریافتی حقوقت چنده 😑خیلی حرصم گرفته دلم نمیخواد جوابش بدم ولی زشته ،ب نظرتون چی جوابش بدم ک ضایع نباشه..😑
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پیام و رفتار ما به دیگران میآموزد که اینگونه با من رفتار کنید
دوستانی که شوهرشان دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی میکنه مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند و یا خانواده شوهر دخالت میکنند کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد میکنه برای حل این دغدغه ها میتوانید خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن ........؟؟؟؟. پاسخگو هستیم ...........
اگه جواب دادین منتظر سوال بعدی هم باشین پیام و رفتار ما به دیگران میآموزد که اینگونه با من ر ...
یعنی میگی اصلا جواب ندم ؟حالا اینو جواب بدم مطمئنم میپرسه حکمت چنده...وای خدا من اصلا هیچوقت هیج سوالی از کسی نمیپرسم ولی این خانوم به خودش اجازه میده هر سوالی بپرسه بدون این که فکر کنه شاید طرف خوشش نیاد جواب بده
یعنی میگی اصلا جواب ندم ؟حالا اینو جواب بدم مطمئنم میپرسه حکمت چنده...وای خدا من اصلا هیچوقت هیج سوا ...
برای بعضیا باید سکوت کنی برای بعضیا با رک و راست باشین برای بعضیا بی توجهی کنی این بستگی به شما داره که بخوای چطور برخورد کنی
دوستانی که شوهرشان دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی میکنه مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند و یا خانواده شوهر دخالت میکنند کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد میکنه برای حل این دغدغه ها میتوانید خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن ........؟؟؟؟. پاسخگو هستیم ...........
تو پیامش دریافتی خودش نوشته من اینقد.نظرم اینه که بگم منم همی حدودا که یه جواب سربالا باشه
منم مثل شما شاغلم و تا دلت بخواد شخصیتهای همسال دوست شما دور برم هستن ولی هیچ وقت سوال نمیکنن .حالا شما یکبار نادیده بگیرید و جواب ندین ببین واکنشش چیه