2777
2789
عنوان

داستان زندگی من ....

562 بازدید | 51 پست

سلام نی نی سایتی های عزیز قبلا از اینکه داستان زندگیم رو تعریف کنم یه خواهشی دارم 

لطفا پر بازدید،ش کنید 

من داخل یه خانواده مذهبی و سرد به دنیا اومدم ( من و خواهرم دوقلو هستیم ) پدرم اعتیاد و مشکل اعصاب داشت و تحت نظر روانشناس بود مادرم هم بخاطر دارو هایی که مصرف میکرد اکثر اوقات خواب بود و خرج خانواده ما رو پدر بزرگم ( پدر مادرم ) میداد از وقتی یادم میاد تو خونمون دعوا بود خواهرم می ترسید و میرفت پیش پدر بزرگ و مادربزرگمون ( خوانده مادری ) می موند یعنی اکثرا اونجا بود و خیلی کم خونه میومد ( اون موقع شاید ۶.۷ سالمون بود ) ولی من همیشه پیش مادرم بود می ترسیدم همهاش بزارم آخه پدرم عقل درست حسابی ای نداشته یه چند باری روی مادرم چاقو کشید بود 

پدر بزرگمم از این می‌ترسید بخاطر همین یه خونه نزدیکه خونه خودشون برامون گرفت و تازه اصل ماجرا از اونجا شروع شد ....

I'm ARMY       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما یه همسایه داشتیم که بعد ها فهمیدم چه کاره بود ، کم کم با مادرم صمیمی شد و شدن دوست های جون جون تا اینکه پدر بزرگم فوت کرد و دیگه کسی نبود که خرج مارو بده دوست مادرم که اسمش مینا بود مادرم رو به یه کاری دعوت کرد 

I'm ARMY       

تازه فهمیدیم که کار دوست مادرم چی بود اون تن فروشی میکرد و مادرمم به این کار دعوت کرد مادرمم با کمال میل قبول کرد خوب یادم میاد که هر روز یه مرد تو خونمون بود مادرمم ما رو به بهانه های مختلف از خونه مینداخت بیرون 

I'm ARMY       

یک سالی گذشت مادرم تو این یکسال از پدرم طلاق گرفت کلاس دوم یا سوم بودم که مادرم من و خواهرم با یه مرد دیگه با هم رفتیم مشهد مثلا برای مسافرت 

I'm ARMY