دست خود بچه نبوده پدر مادر های قدیم فکر و... اینکارو کردن
نه من میگم نگید چون پیامبر اینکارو کرد پدر و مادر ها ی الان حق دارن بچه رو همون سن شوهر بدن.
اونموقع قضیه فرق داشت... دختراشون خیلی زود پخته و آماده ازدواج میشدن... الان رو نمیشه مقایسه کرد با اونموقع🤗
شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسلام نگفته در تمام زمان ها مثلا 12 سالگی باید بچه ها ازدواج کنن.... گفته سنی که آمادگی باشه!
تازه اونم مستحبه نه واجب
اسلام دین منطقیه اینطور نیست که فکر میکنین...
فهم دختر 13 یساله الان خیلی با دختر 13 ساله اون دوران فرق داره...
شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
اره واقعا خیلی تیکه اخرشو قشنگ گفتی ولی باید این قانون لعنتی باشه که جلوی پدر مادرای نادون رو بگیره
ببین تازمانی که طبقه ضعیف عقیده دارن بچه روزیشو با خودش میاره هرسری چنتا گدازاده اضافه میکنن که خیلییییی کم پیش میاد یکیشون به پدرومادر بی عقلش نره و بخواد به جایی برسه راهشونو نره
ببین تازمانی که طبقه ضعیف عقیده دارن بچه روزیشو با خودش میاره هرسری چنتا گدازاده اضافه میکنن که خیلی ...
عزیزم سلام خوبی... عزیزم فکر نمیکنی یکم زیاده روی کردی؟
گدا زاده و... لفظ مناسبی نیستن💔