2777
2789
عنوان

لعنت به همه ی مقصراش

| مشاهده متن کامل بحث + 2694 بازدید | 91 پست
دست خود بچه نبوده پدر مادر های قدیم فکر و... اینکارو کردن

نه من میگم نگید چون پیامبر اینکارو کرد پدر و مادر ها ی الان حق دارن بچه رو همون سن شوهر بدن. 

اونموقع قضیه فرق داشت... دختراشون خیلی زود پخته و آماده ازدواج میشدن... الان رو نمیشه مقایسه کرد با اونموقع🤗

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
خاک تو سر همه شون از قانون و دین گرفته تا پدرش و علمایی که موافق ازدواج دختر بچه هستن

نه دین موافقه نه علما درست صحبت کنید لطفا🌸

کاربری قبلم ترکید●کاربر یاس سیلی خورده هستم●#ماه راگم نکنی بین چراغانی ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دین موافقه نه علما درست صحبت کنید لطفا🌸

لطفا برید تحقیق کنید پیامبر چیکارا کرده بعد بیاید اینجا نظر بدید

من اصلا بیبی میررررم تو ام بشین ببین که بدون تو کی میمیرم همه سراغتو ازم هی میگیرن و منم خیلی بی ربط میگم حیفففف دیدید رفتنتت
بالاترین توجیهی که خانواده ی درب و داغونشون دارن اینه کاره حلاله دختر به راه بد نمیره وقتی برای مرد ...

اره واقعا خیلی تیکه اخرشو قشنگ گفتی ولی باید این قانون لعنتی باشه که جلوی پدر مادرای نادون رو بگیره

NVD❤
اما اسلام دینی هست برای تمام عصور

اسلام نگفته در تمام زمان ها مثلا 12 سالگی باید بچه ها ازدواج کنن.... گفته سنی که آمادگی باشه! 

تازه اونم مستحبه نه واجب

اسلام دین منطقیه اینطور نیست که فکر میکنین... 

فهم دختر 13 یساله الان خیلی با دختر 13 ساله اون دوران فرق داره... 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
اره واقعا خیلی تیکه اخرشو قشنگ گفتی ولی باید این قانون لعنتی باشه که جلوی پدر مادرای نادون رو بگیره

ببین تازمانی که طبقه ضعیف عقیده دارن بچه روزیشو با خودش میاره هرسری چنتا گدازاده اضافه میکنن که خیلییییی کم پیش میاد یکیشون به پدرومادر بی عقلش نره و بخواد به جایی برسه راهشونو نره

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
که البته بعضی احکام فرعیش بنا به شرایط جانعه قابل تغییره 

هرچند که نه بحث سر دینه نه ما نا عالم دینی که بخوایم نقدش کنیم ولی شاید یه سری احادیث و فرعیات رو بشه عوض کرد ولی قران رو که دیگه نمیشه میشه؟

NVD❤
لطفا برید تحقیق کنید پیامبر چیکارا کرده بعد بیاید اینجا نظر بدید

چیکارا کرده  دقیقا ؟؟؟ شما ظاهرا عقلتون بیشتر از پیامبرو خدا میرسه که کارای پیامبرو نقد میکنید

ببین تازمانی که طبقه ضعیف عقیده دارن بچه روزیشو با خودش میاره هرسری چنتا گدازاده اضافه میکنن که خیلی ...

عزیزم سلام خوبی... عزیزم فکر نمیکنی یکم زیاده روی کردی؟ 

گدا زاده و... لفظ مناسبی نیستن💔

نه من میگم نگید چون پیامبر اینکارو کرد پدر و مادر ها ی الان حق دارن بچه رو همون سن شوهر بدن.  ...

دیگه بلوغ جنسی که تغییر نکرده زمانش برای همه"ی زن ها در تمام تاریخ از ده دوازده سالگی به بالا بوده 

NVD❤
هرچند که نه بحث سر دینه نه ما نا عالم دینی که بخوایم نقدش کنیم ولی شاید یه سری احادیث و فرعیات رو بش ...

خب کدوم ایه گفته بچه ۱۳ سالگی حتماعقد کنه در همه زمانها بفرمایید