سلام ظهر بخیر دوستان من یه دختر دارم به اسم ریحانه وپسرم هم انشالا بهمن به دنیا میاد لطفا تو انتخاب اسم راهنماییم کنید. چند مورد:زیاد مهم نیست به هم ببان _محمد توش باشه ممنونن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انتظار زیاد باشه خوبش اینه که محمد خودش به تنهایی من حسم اینجوریه یه ابهت خاصی داره وقتی در کنار یه اسم دیگه میاد اون ابهت و زیبایش یه کم کمتر میشه امیر محمد خوشگه
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
انتظار زیاد باشه خوبش اینه که محمد خودش به تنهایی من حسم اینجوریه یه ابهت خاصی داره وقتی در کنار یه اسم دیگه میاد اون ابهت و زیبایش یه کم کمتر میشه امیر محمد خوشگه
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱