2777
2789
عنوان

دیگه خستم شدازدوست پسرم

168 بازدید | 14 پست

اخلاقش خدایی عالیه هیچ چیزبدی نداره مطمئنم هستم باکسی نیست یادل سرد نشده سرکارمیره خیلیم خوبه که میره وان شاءالله موفق باشه ولی فقط وفقط مشکلم الان اینه که تایم کاریش ازوقتی زیادشده نتونستیم مثل قبل باشیم سراین موضوع اعصابم بهم میریزه وطاقت نمیارم وکلی بهش حرف میزنم ازصبح میره تا۸یا۹شب سرکاره بعدشم تابره خونه ساعت ۱۰تاشام بخوره واستراحت کنه حدود ۱۰ونیم میادش پیام میده تا اکثرا ۱۲ بعدشم ۱۲بازمیخوابه درطول روزم پیام میده ولی همش ازبس درگیره درحد ۵یا۶تامیشه یادرروز بعضی وقتا یه زنگ بزنه درحد چنددقیقه ازشنبه تاپنجشنبه سرکاره جمعه هابعضی روزا بایدبره بعضی روزا هم استراحتشه 

دیروز رفت ازصبح تا۴عصر بعد از۴عصرکه تعطیل شد گفت من بادوستام میرم بیرون گفتم باشه برو رفت بادوستاش تاساعت ۱وخورده ای بیرون اخرسرم دوستاش میخواستن شب خونه یکیشون جمع بشن التماس این کردن که بیا اینم رفت تمام حرف زدنمون شاید همش در طول دیروز ۱۰یا۱۵تاپیامم نشده خیلی خستم شده دیگه واقعا هروقتم بهش میگم عذرخواهی میکنه میگه بخدا تایمم زیاده بهش میگم من اینجوری نمیمونم وقتی اولویت اولت نیستم قسم میخوره میگه هستی دیگه واقعاخسته وگیج شدم

خوبه دیگ‌مگ چقدر باید بهت پیام بده

خودت کار نداری مگ

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه دیگ‌مگ چقدر باید بهت پیام بده  خودت کار نداری مگ

من انتظارپیام زیادوندارم ولی دیگه واقعاازاین همه درگیربودنش که بعداخرسر بیادسراغ من بدم میادوخسته شدم

منم بایه پسر دوست بودم اینجوری بود دقیقا بعد یه جمعه ها فقط تایم داشت اونم یباربرگشت بهم گفت من میخوام برم تءاتر صب بیاببینمت بعد برم منم گفتم من ساعت ۱ ازخواب بیدارمیشم تازه نمیتونم باش کات کردم الان راحت وسینگل وسرخوشم

❤ عشق فقط یک کلام مادر علیه السلام  ❤                            
من انتظارپیام زیادوندارم ولی دیگه واقعاازاین همه درگیربودنش که بعداخرسر بیادسراغ من بدم میادوخسته شد ...

خب پس چیکار کنه 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
نه من مشکلی ندارم 😁 تازه قراره با همین شرایط ازدواج هم بکنیم 😅😅🤦‍♀️

بسلامتی خوشبخت بشین😂😐

محل کارش توی شهرمانیست و واقعا دیگه منم خیلی خسته شدم

اسمش روشه دوست پسر،هر موقع شوهر یا نامزدت  بود براش راه حل پیدا می کنیم برای دوست پسر راه حلی نیست جز اینکه تو بذی خونشون یا اون بیاد خونتو که اونم خانواده ها ازاد باشن چیزی نگن

💔برای تاوان پس دادن زیادی جوونِ پیرم💔
خداکنه عزیزم دعاکن لطفا نمیدونم کات کنم یان دوسشم دارم

حالا با شوهرتی یا دوست پسرت؟ آخه با اون کاربریت شوهر داری خانم خانما.

نگرانی بی جاست عشق اینجا و خدا هم اینجاست.