2777
2789
عنوان

جراحی بینی-تهران/مشهد/ساری

118 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

دکتر خوب برای عمل بینی توی تهران یا مشهد و ساری میشناسید که خوب باشه؟

اگه اینستا پیج هم دارن پیجشونو واسم بزارین

حدود قیمت و ...

ساری .دکتر پیشکاری حرف تو کارش نیست 

هر وقت فقر درونی شدیدتر باشه نمایش بیرونی بیشتره،  رنج نباید تورا غمگین کند این همان جایی هست که اغلب مردم اشتباه میکنند. رنج قرار است تو را هوشیارتر کندکه زندگیت نیاز به تغیر دارد چون انسان زمانی هوشیار میشود که زخمی میشود رنج نباید بیچارگی رو بیشتر کند رنجت را تحمل نکن رنجت را درک کن این فرصتی است برای بیداری وقتی اگاه شوی بیچارگیت تمام میشودسخت هست هم زیستی دائم با کسانی که دغدغهایت را نمیفهمند اما عزیزان تو هستند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت کدوم شهری؟ پیج تجربه عمل بینی رو بخون اینستا برا بعضی شهر ها نظر سنجی داره کامنتهارو بخون ببین ...

مازندرانم

خودم حسامی مد نظرم بود

که گفت دی ماه تازه بیا معاینه😑😑😑😑 

😭😭😓😓 

اخه فقط نظر بقیه نیست

فرم بینی هایی ک در میارن هم باید دید توو سلیقه ادم هست یا نه

معمولا دکترا هرکدوم ی سبک خاصی انجام میدن

مازندرانم خودم حسامی مد نظرم بود که گفت دی ماه تازه بیا معاینه😑😑😑😑  😭😭😓😓  اخه ...

خب دکتر دیگه پیدا کن شمال که میگن دکتراش خوبن

و البته که عمل بینی شانسیه بهترین دکترا هم کار بد و خراب دارن

اول پیج اینستا کارای دکتر مد نظرتو ببین اگه پسندیدی کامنتها تمام عکسارو سعی کن بخونی

بعد پیدا میکنی از تو کامنتها اونایی که پیشش عمل کردن و شخصی بپرس ازشون رضایت دارن یانه

و اینکه عکساشون و تو پیج خودشونم ببین اگه تونستی 

خب دکتر دیگه پیدا کن شمال که میگن دکتراش خوبن و البته که عمل بینی شانسیه بهترین دکترا هم کار بد و خ ...

گفتم که

حسامی میخواستم ک تا نوبت عملم بشه میشه 9ماهه دیگه

غفاری هم مطب جواب نمیدادن

بازم ممنون

😕 مدل بینی هاش توو پیجش دیدم خوب نبودن😣😣 به حسامی زنگ زدم گفت دی بیا تااازه ویزیتتت شو😐😑معلوم ...

ا من سه چهار نفر اطرافم رفتن عالی شد دماغشون امل و تهران رحمان موسوی هم خیلی خوبه منم و شوهرم و دختر خالم راضی بودیم

هر وقت فقر درونی شدیدتر باشه نمایش بیرونی بیشتره،  رنج نباید تورا غمگین کند این همان جایی هست که اغلب مردم اشتباه میکنند. رنج قرار است تو را هوشیارتر کندکه زندگیت نیاز به تغیر دارد چون انسان زمانی هوشیار میشود که زخمی میشود رنج نباید بیچارگی رو بیشتر کند رنجت را تحمل نکن رنجت را درک کن این فرصتی است برای بیداری وقتی اگاه شوی بیچارگیت تمام میشودسخت هست هم زیستی دائم با کسانی که دغدغهایت را نمیفهمند اما عزیزان تو هستند