2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نزده بعد پرداخت نوشت ناموفق بود پرداخت ولی پول رفته از حساب

اها این مشکلی نداره پول هم صد درصد برمیگرده نگران نباشین اگه یه درصد هم بر نگشت میتونین برین بانک بگیرین.دفعه بعدی با یه کارت دیگه پرداخت کنین احتمالا کارتتون یه مشکلی داره 

نه نداد دفعه پیش پیامک اومد که لینکم داشت الان نیومده

منم چندسری درگاه دیگ برام باز شد ک رمز پویا نمی‌داد می‌گفت برای خرید انقد لازم ب رمز پویا نمیباشد بخاطر همین من منصرف شدم چون فهمیدم درگاه خود دیجی کالا نیست 

الان باید زنگ بزنید پشتیبانی 

منم چندسری درگاه دیگ برام باز شد ک رمز پویا نمی‌داد می‌گفت برای خرید انقد لازم ب رمز پویا نمیباشد بخ ...

پرداخت ناموفق واسه منم چندبار شده بود پول کمتر از 24 ساعت به حساب برمیگرده 

پرداخت ناموفق واسه منم چندبار شده بود پول کمتر از 24 ساعت به حساب برمیگرده 

نه پرداخت ناموفق رو می‌دونم حس کردم درگاه اشتباهی براش باز شده این برای من زیاد پیش اومده . بخاطر همین گفتم اگر با رمز پویا خرید کرده باشن مشکلی نیست 

پس برمیگرده؟

پرسش‌های متداول | فروشگاه اینترنتی دیجی‌کالا (digikala.com) برو اینجا پایین سمت چپ عکس هدفون داره بزن بعد بزن رو گزینه(جواب سوالتون رو پیدا نکردین)بعد نام و شماره موبایلتو بنویس سریع وصل میشه به پشتیبانی