2777
2789

تحت نظر نقاب بودم ای یو ای منفی شد از مطب شلوغ و شلختشم خسته شدم هر بار تا ۱۰شب باید بشینم سرشم شلوغه انگار دقت نداره منشیشم که ۲باره نفر بعد منو میفرسته داخل خودم هی باید بهش بگم بعد یادش بیاد نوبت منم هست پورمطرد و مرمضی و دیباوند و امیرزاده رو بهم گفتن چیکار کنم توروخدا اگه تجربه ای دارین کمک کنید ایندفعه با نقاب ۴تونن هزینه شد و الکی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر نرگس دیباوند فوق العده اس حتما برو پیشش،خیلی منصف با حوصله ومنظم هست الکی تورو نمیدوونه،

من یکسال تو اقدام بودم رفتم پیشش بعداز۳ماه نتیجه گرفتم اونم بخاطر اینکه ازمایشات وکارهای پزشکیم رو تکمیل کنم

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐

انشالله بزودی زود دامنت سبز بشه وپر بشه از بچه های سالم وصالح

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
چند نفر میفرسته داخل ؟

یه نفره،میفرسته داخل

فقط قبل اینکه بری اتاق پزشک اول دوتا ماما هستن سوالات لازم رو ازت میپرسن بعد داخل اتاق پزشک میشی که دیگه راهکار بهت میده

برا اولین بار که بخوای بری باید نوبت بگیری برا یه ماه بعدش نوبتت میشه ولی مابقی جلسات خودشون میگن کی بری پیشش

ننیدونم چیکار کنم موندم خیلی ناراحتم

استرس ونارحتی یکی از عوامل اصلی ناباردری همه چی رو به خدا بسپار ونیتت رو برا رفتن به یه دکتری صاف کن انشالله نتیجه میگیری به همین زودی،

فقط دودل موندن خیلی بده

شما پیشش نتیجه گرفتیت

اره گلم من الان هفته۲۸بارداری هستم برات دعا میکنم وصلوات میعرستم توهم به این زودی نتیجه بگیری🤗