2777
2789

1. من به عشق بیشتری در زندگی ام نیاز دارم.

کاملا غلط (1) تقریبا غلط (2) بیشتر درست است تا غلط (3) اندکی درست (4) تقریبا درست (5) کاملا درست (6)

2. واقعا هیچ کس مرا درک نمی کند.

کاملا غلط (1) تقریبا غلط (2) بیشتر درست است تا غلط (3) اندکی درست (4) تقریبا درست (5) کاملا درست (6)

3. اغلب تمایل دارم با کسانی رابطه برقرار کنم که بی عاطفه هستند و نیازهای عاطفی من را برآورده نمی کنند.

4. احساس می کنم حتی صمیمی ترین افراد زندگی ام نیز پاسخگوی نیازهای عاطفی من نیستند.

5. هیچ فرد خاصی در زندگی ام ندارم که بخواهد احساس هایش را با من در میان بگذارد و واقعا نگران حال من باشد.

6. در زندگی ام کسی نیست که مرا دوست بدارد، به من محبت کند و با من صادقانه رفتار کند.

7. کسی در زندگی ام نیست که واقعا به حرف دل من گوش کند و نیازها و احساس های واقعی مرا بشناسد.

8. خیلی برای من دشوار است که به دیگران اجازه دهم از من حمایت و مرا راهنمایی کنند حتی اگر این خواسته درونی من باشد.

9. سخت به دیگران اجازه می دهم دوستم داشته باشند.

10. بیشتر اوقات تنها بوده ام.

نتیجه پرسشنامه.

این رو پر کنید لطفا و در نهایت جمع اعداد رو بگید تا بگم چه مشگل روحی دارید. لطفا به همه پاسخ بدید.......

با نظر روانشناس با تشکر.....

۳۸

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۲

خدا❤توی فضای مجازی،دل همو نشکونیم.دل شکوندن مثل انداختن یه سنگ توی آبه،خیلی راحت.اما میدونین اون سنگ تا چه عمقی فرو میره؟(دوست عزیزم،اگه باهام مخالفی،میشه ریپلای نکنی؟نمیخوام بحثی پیش بیاد،من طبق تجربه نظر میدم.)
بدون اینام ادم میدونه کمبود محبت داره

اره من‌ که‌خودم به شدت احساس میکنم‌ اونم البته فقط از طرف شوهرم😕

شده از درد بخندی که نبارد چشمت...من در این خنده پُر غُصه مهارت دآرم.🙃 

27

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
ممکن است گاهی احساس تنهای کنید ولی روی هم رفته مشکل جدی و خاصی نیست

مرسی

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖