2777
2789
عنوان

بچه ها ایاکارمن اشتباه بود؟

97 بازدید | 13 پست

دارم میرم کلاس دوازده جلسه یک ساعت ونیم مربیم یه ساعت برام گذاشته بهش گفتم تکلیف نیم ساعتا چی میشه گفت من یک یا دوجلسه شایداضافه کنم بامنت میگف من تنها مربی هستم که کلاسام کامل بعد من رفتم بامسول اونجا صحبت کردم گفتن باید چهارجلسه دیگه واست بزاره منم گفتم اگه میشه به خودش بگین وازدست من ناراحت شده بود که چرا گفتی خیلی کارت اشتباه بوده  وبامن سرسنگین شده

فکر نمی‌کنم کارتون اشتباه بوده باشه

انسان ها در هر زمینه ای باید انتقاد پذیر باشن 

کار درستی کردین که با مسئول در میون گذاشتین👌🏻

و حق باشماست 

زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کارت درست بوده

همه کاراموزارودارن یه ساعته میبرن جلوتر پولشو میگرن جواب گوشیم نمیداد زنگ زدم بامسول اونجا صحبت کردم گفتم مربیم عوض کنید بعد نیم ساعت بهم پیام داده روز سه شنبه بیا 

همه کاراموزارودارن یه ساعته میبرن جلوتر پولشو میگرن جواب گوشیم نمیداد زنگ زدم بامسول اونجا صحبت کردم ...

اگه میتونی کلا عوضش کن حال گیره این 

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃
فکر نمی‌کنم کارتون اشتباه بوده باشه انسان ها در هر زمینه ای باید انتقاد پذیر باشن  کار درس ...

همش میگه چرا به خودم نگفتی کاراموزا یک ساعت ونیم خسته میشن پس چرا پول یک ساعت نمیگیرین  شوهرمم میگه چرا رفتی رودررو به مسول اونجا گفتی میگم حق تو این دوروزمونه گرفتنیه نه دادنی همش خودم سرزنش میکنم نکنه کارم اشتباه 

اخه دوجلسه بیشترنمونده باید سه جلسه هم اضافه ببره با خودم میگم شاید مربیم عوض کنم گیج شم وقتشون پره ...

آهان پس صبور باش چاره ای نیس

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃
همش میگه چرا به خودم نگفتی کاراموزا یک ساعت ونیم خسته میشن پس چرا پول یک ساعت نمیگیرین  شوهرمم ...

نه عزیزم سرزنش چرا آخه 

ذهنتون رو درگیرش نکنید هیچ کسی تو این دنیا ارزش درگیر کردن ذهن شما رو نداره جز خانواده و همسر

کارتون اصلا اشتباه نبوده 

اون مسئول پس نقشش چیه اونجا ‌؟ 

رسیدگی به امور دیگه 

زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد