2777
2789
عنوان

گرفتگی گردن و راه رفعش

404 بازدید | 5 پست

دوستان همسر من چند روزیه رگ گردنش گرفته و گردنشو به سمت راست نمیتونه برگردونه و خیلی داره اذیتش میکنه چون کارش زیاده وقت نمیکنه بره دکتر 

شما پیشنهادی واسه بهتر شدنش دارین؟؟

خداااااجوووونم بابت همه چیز شککککرت،عاشششقققتم

یه بار پیش اومد یخ گذاشتم خوب شد. تست کن شاید جواب داد

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.
یه بار پیش اومد یخ گذاشتم خوب شد. تست کن شاید جواب داد

جداااا 

حالا من میخواستم امشب کیسه آب گرم بزارم براش 

یعنی کمپرس یخ بزام یا مستقیم یخو بزارم رو گردنش ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جداااا  حالا من میخواستم امشب کیسه آب گرم بزارم براش  یعنی کمپرس یخ بزام یا مستقیم یخو ب ...

منم اون سری میخواستم اب گرم بذارم بعد دیدم تو گوگل نوشته یخ خوبه. اقا استرس گرفتم نکنه بذاری بدتر شه :( من یخ رو داخل کیسه فریزر گذاشتم.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.
منم اون سری میخواستم اب گرم بذارم بعد دیدم تو گوگل نوشته یخ خوبه. اقا استرس گرفتم نکنه بذاری بدتر شه ...

اهااان ممنونم

به نظرم جفتشو تست کن بعید میدونم ضرر خاصی داشته باشه :D اگه خوب نشد دکتر هم مشورت بگیر احتمالا متوکاربامول بده