یه بار پیش اومد یخ گذاشتم خوب شد. تست کن شاید جواب داد
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جداااا حالا من میخواستم امشب کیسه آب گرم بزارم براش یعنی کمپرس یخ بزام یا مستقیم یخو ب ...
منم اون سری میخواستم اب گرم بذارم بعد دیدم تو گوگل نوشته یخ خوبه. اقا استرس گرفتم نکنه بذاری بدتر شه :( من یخ رو داخل کیسه فریزر گذاشتم.
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند.
به نظرم جفتشو تست کن بعید میدونم ضرر خاصی داشته باشه :D اگه خوب نشد دکتر هم مشورت بگیر احتمالا متوکاربامول بده